castigatoarele_200x200px (1)castigatoarele_200x200px (1)

Mai sunt 3 zile pina incepe Siemens Race!

De joi incepe cea mai tare competitie a anului: Siemens Race – un concurs intre 5 echipe de cite 2 bloggeri care au de parcurs un traseu prin jumatate de tara.

Anul trecut, la prima editie, ii invidiam foarte tare pe participanti, anul asta, alaturi de Cristina Chipurici sunt in competitie, ne-am numit echipa “Cistigatoarele” si ne-am pregatit sa ne distram.
Am vorbit cu doi dintre competitori – Razvan Baciu si Adi Ciubotaru – si ei sunt pusi pe distractie:) Adi a zis ceva care m-a inspirat “s-ar putea sa cistigati voi pentru ca Pyuric are o comunitate puternica pe facebook”. Cred mult si in comunitatea mea, in voi adica, si uite ce am in minte:)


Ca sa fiu foarte sincera, scopul meu in aceasta cursa e sa intilnesc oameni frumosi si sa aflu povesti nespuse inca: despre solutii creative de sustenabilitate, despre prietenie, despre locurile pe care le vizitam. Dar stiu ca nu vom putea merge de la Chitila la Craiova, sau de la Craiova la Govora, sau nu vom putea ajunge la Iasi sau Constanta, fara ajutorul vostru.

Pentru ca la fiecare destinatie primim un quiz cu 4 intrebari pe care trebuie sa-l rezolvam cu ajutorul vostru, pe o pagina de facebook. Cum Adi ne-a dat un hint, am decis sa ne desfasuram mai intii pe pagina lui Pyuric – Cristina Chipurici, apoi pe pagina mea. Fiecare trebuie sa rezolve pe pagina ei cite doua quiz-uri:)

Avem si un premiu pentru cel mai activ membru al comunitatii noastre – cel care ne va ajuta mai tare: un ebook.

***
daca vreti sa ne ajutati sa cistigam (suntem simpatice, stiti, nu?) tineti minte urmatoarele info:)

In Race aveti sunt Quiz la: Bucuresti (10 mai), Campulung (11mai), Vaslui (14mai) si Galati (15 mai). Fiecare Quiz are 5 intrebari.

· In afara acestor Quiz-uri mai sunt citeva teste. Testele sunt diferite de la locatie, la locatie. Acestea se afla in localitatile: Chitila, Craiova, Govora, Brasov (2 teste), Bacau (2 teste), Iasi, Vaslui, Tandarei si Constanta.

Toate raspunsurile la chestionarele Siemens sunt disponibile online, astfel incat sa puteti avea acces la informatii. Sursele oficiale de informatii sunt website-ul Siemens Romania si blogul Siemens

***

ma astept sa fiu incurca lume, sa o ratacesc pe colega de echipa, sa fac tot felul de nastrujnicii – pentru ca viata mi-a demonstrat ca pot sa ma ratacesc si cu road book in fatza:)
dar stiu sigur ca o sa fac tot posibilul sa va povestesc cele mai tari si mai emotionante intimplari din cursa: si despre colegii competitori (o gasca tres tres simpa: Alex MaziluRazvan BaciuAlex Negrea – Adrian CiubotaruAndrei Crivăț– Marius SescDan Dragomir – Răzvan Pascu ) si despre Siemens, si despre locurile si oamenii pe care-i intilnim pe drum.

***

apropo, cursa incepe joi pe 10 mai si se termina pe 16. ce sa-mi pun in bagaje? aveti alte sfaturi de dat?:)

credeti ca o sa cistigam, noi, Cristinele?

P.S. sa ne puneti o vorba buna la supervizerul competitiei, Dan Santimbreanu, ca nu se stie niciodata cind avem nevoie de o pila:) si sa urmariti detalii despre competitie pe pagina oficiala de facebook, Siemens Race.

8 Comments Published

12 years ago / Reply

Aa, ce bine suna! Va voi urmari 🙂

12 years ago / Reply

Of, cum dai tu din casă:)

12 years ago / Reply

oricind, cind e in favoarea mea:)

[…] fac deja “campanie electorala”, iar voi puteti castiga premii. Detalii la Marius Sescu, Cristina Bazavan, Alexandru Negrea, Alex Mazilu si Dan Dragomir.  Trimite prin email. […]

12 years ago / Reply

Îmi place maxim numele de echipă. Sună tare bine, de exemplu: urmează Câștigătoarele. 🙂 Succes!

[…] nu pre am cuvinte de laudă. Pentru a da doar câteva exemple, fetele – în mod pripit – se văd deja câştigătoare, iar Răzvan se gândeşte să joace murdar pentru că, pur şi simplu, alte şanse nu există:) […]

[…] in articolul anterior si care se va desfasura de maine pana pe 16 mai). Voi fi in echipa cu Cristina Bazavan si vom concura cu alte 4 echipe de bloggeri, iar pentru a castiga cursa vom avea nevoie de ajutorul […]

Bafta Cristina. Sa va distrati de minune, asta este cel mai important.

Leave a Comment


9 × seven =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!