carol eduard novakcarol eduard novak

Aur la Jocurile Paralimpice

Romania are de astazi o medalie de aur la Jocurile Paralimpice, gratie lui Carol Eduard Novak care a concurat la ciclism.

Carol Eduard Novak a stabilit un nou record mondial in proba sa.

Are 36 de ani si este primul sportiv care obtine o medalie de aur la Jocurile Paralimpice. N-are laba piciorului de mai bine de 16 ani, dintr-un accident de masina. A fost sportiv de performanta si inainte de accident, facea patinaj viteza si visa la o medalie olimpica pe cind era un sportiv, ma iertati, “cu doua picioare”. A obtinut un argint la Beijing si un aur, astazi la Londra, ambele la Jocurile Paralimpice.
Medalii mai valoroase decit orice alta recompensa olimpica.

medalia de astazi a fost cistigata cu un record mondial.

ce e in spatele acestei medalii? o poveste despre ambitie si curaj, despre vointa si putere de lupta.

scriu despre asta pentru ca imi doresc foarte foarte foarte tare ca sportivul Carol Eduard Novak sa fie recompensat in Romania ca oricare alt olimpic premiat. stiu ca Renault sau Samsung nu au contract cu Comitetul Paralimpic Roman, stiu ca Guvernul nu ii trece pe participantii la Jocurile Paralimpice la premianti, dar daca ii rugam frumos (si suntem multi), ma gindesc ca avem o sansa sa-i fie recunoscuta performanta lui Carol Eduard Novak.

ce ziceti?

aici este pagina Renault, aici pagina Samsung lasati-le mesaje ca sa-i rugam asta.

multumesc ca va veti implica.

7 Comments Published

[…] sustin pe Cristina Bazavan in demersul ei de a convinge Renault si Samsung sa ii dea premiile pe care le-au oferit campionilor […]

12 years ago / Reply

Guvernul a promis 70.000 de Euro pentru Edi Novak. (http://www.gsp.ro/sporturi/jo-2012/guvernul-romaniei-ii-ofera-70-000-de-euro-lui-eduard-novak-pentru-aurul-de-la-londra-357032.html)
Sper ca si sponsorii vor reactiona saptamina viitoare.

12 years ago / Reply

vor reactiona si sponsorii ca-s oameni cu suflet mare:)

[…] Aur la Jocurile Paralimpice […]

12 years ago / Reply

Felicitari pentru initativa si pentru implicare!Cel putin un sponsor a reactionat(am vazut poze pe pagina sa de facebook in care apari si tu alaturi de campionul nostru).

12 years ago / Reply

samsung, da

si-au fost atit de draguti incit sa ma invite pe mine sa-i inminez premiul. voi scrie curind pe blog despre experienta intilnirii cu Eduard Novak

[…] Bazavan – Aur la Jocurile Paralimpice Evoluție: număr articole Jocuri […]

Leave a Comment


− six = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!