betty grable in malibubetty grable in malibu

Momente povestite

text de Noemi Revnic

De fiecare data cele mai memorabile momente din calatoriile mele nu se regasesc in fotografiile facute, ci in amintiri. Sunt intamplari sau imagini intiparite pe retina.
In aceasta lunga vacanta am avut parte pana acum (si mai sunt sase zile pana la capatul voiajului) de cateva secvente pe care nu le voi uita usor.

Prima s-a intamplat chiar in avion, inainte de a ateriza la Las Vegas. Stewardesa British Airways cea zambitoare colecta plicurile cu donatii de la pasageri, in cadrul unui proiect foarte frumos, “Changing lives one child at a time”. Unul dintre calatori (statea destul de aproape de mine) i-a dat in schimbul plicului o sacosa cu resturi menajere. M-am uitat la fata stewardesei: era la fel de zambitoare, dar ochii ei spuneau totul: “Esti un nesimtit fara suflet”. Atunci am avut o revelatie: ca sa fii stewardesa, trebuie sa ai foarte mult PR in tine, nu numai rabdare de otel.

Un alt moment memorabil a fost in urma cu doua zile. Ma oprisem la legendarul Malibu Inn pentru dejun si rasfoiam revista “Where” a orasului (“Where” are o echipa senzationala de jurnalisti; in Las Vegas, San Francisco, L.A., am citit informatii extrem de interesante si utile in aceste reviste in stilul Time Out si Bewhere, sa nu mai vorbesc despre reteaua de distributie excelent pusa la punct). Ei bine, la un moment dat am vazut o imagine veche cu Betty Grable si mi-am dat seama ca am fost exact in locul in care avusese loc shootingul, in urma cu cateva momente.

Al treilea moment de neuitat a fost aseara. De fapt au fost trei mini-momente, in care am vazut caprioare pe Mullholand Drive. Ma uitam cat de destepte sunt, cum s-au adaptat la forfota soselei, la viteza masinilor. Nu le-am fotografiat, nu am vrut sa le sperii si in plus, sunt sigura ca le-as fi suparat. Ultima secventa a fost cu doua caprioare, mama si fiica. Nu o voi uita niciodata, asa cum imi voi aminti mereu mirosul padurii si privelistea orasului de pe dealurile intunecate.

Pe curand, sa aveti un inceput de toamna formidabil!

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


× two = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!