Targul autorTargul autor

Bijuterii de noiembrie

 

text de Noemi Revnic


Incep luna noiembrie cu cateva bijuterii speciale.

In primul rand, in acest weekend se desfasoara o noua editie a celui mai interesant targ de bijuterie contemporana din Romania, Autor, pastorit de Dan Piersinaru si PR-istul cult-ural Catalin Anchidin. Mergem la Sala Dalles, in 3 si 4 noiembrie, intre orele 11:00-20:00. Crystal, una dintre papusile talentatei Keszeg Ágnes va asteapta cuminte.

 
Apoi mai este cea mai recenta colectie de bijoux a Ioanei Liliana Gheorghe, din seria  BONE “The Seven Deadly Sins”, pe care o puteti cumpara de aici: http://www.bonesdontcry.com/

Talentatul Lucian Broscatean a fost invitat de Mihaela Glavan si semneaza cea mai recenta editie din cadrul proiectului de colaborari artistice TouchedBy, lansat in 2009 si care are o frumoasa continuitate. “Sliced Patterns”-urile lui Lucian Broscatean pot fi admirate si cumparate din buticul cu pantofi Sepala din strada Franklin nr.9.

Inchei editia stirilor de weekend cu vernisajul “Stejar pentru Rege-Flori pentru Regina” al pictorului Stefan Caltia de la Galeria AnnArt din strada Mahatma Gandhi nr.1.

Sa aveti un noiembrie frumos. Pe curand!

 

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.


One Comment Published

11 years ago / Reply

Minunata descoperire Bones don’t cry, nu o cunosteam pe creatore, oricum vad ca este la a doua colectie iar prima s-a epuizat

Leave a Comment


3 + = twelve


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!