casa x factorcasa x factor

cum e casa X Factor ?

am fost in casa X factor; daca ar fi sa ma laud tare, as zice ca sunt singurul jurnalist din afara trustului Intact care a intrat in casa in care vor locui pina in decembrie cei care participa la concursul X factor, dar e mai bine sa trec insa peste ego-ul meu si sa va descriu locul 🙂

***

daca te uiti din strada, noaptea (eu am fost pe la 19.30, cind deja era “noapte”), casa X Factor pare mica pentru ca se vede ca o casuta din povesti: e intr-o curte destul de mare, la capatul unei alei pietruite; are doua etaje si un acoperis cu tigle, ca de prajitura.

cind intri in casa, in stinga e bucataria, locul unde concurentii se intilnesc in fiecare dimineata.

era curat, toate vasele erau spalate si am aruncat si un ochi indiscret in frigider (era tapetat cu magneti de la unul dintre sponsorii emisiunii): plin cu iaurturi, oua, sucuri, mezeluri etc. dar cind zic plin, trebuie sa va imaginati ca era chiar plin pina la refuz.

cred ca unii dintre concurenti se vor ingrasa in timpul competitiei 🙂

la parter e livingul – locul unde ei au vazut episoadele X factor din ultimele doua saptamini.

toti finalistii au venit la Bucuresti mai devreme pentru ca au trecut prin transformari de stil – vopsit, tuns – sau intilnit cu stilistii vestimentari – echipa de stilisti e condusa de fostul meu coleg de la Tabu, Catalin Enache.

cred ca nici nu o sa-i mai recunoasteti duminica seara cind ii veti vedea.

– cum era cind va uitati cu totii la episoadele care difuzau auditiile din Bootcamp si Judge House?, l-am intrebat pe un concurent.
– stateam toti in living si fiecare cind se vedea pe el la televizor credea ca a fost cel mai slab din .
toata emisiunea!, a raspuns rizind unul dintre baieti.

tot in living-ul asta vor vedea si reluarea emisiunii si, de la o saptamina la alta ,vor fi mai putini pe pufii astia simpatici.


(nu va arat fotografii cu concurentii pentru ca erau “civili” si e mai frumos sa-i vedeti machiati, aranjati in gala de duminica, asa veti putea sa apreciati transformarile … plus ca le respect si lor intimitatea, sa ma mai primeasca si alta data la ei acasa. va mai spun doar ca este o concurenta care isi doreste atit de tare sa arate bine in gale, incit a slabit doua masuri – de la XL la S in trei saptamini, spre disperarea lui Catalin care ii face o rochie speciala pentru prima gala live si care isi doreste sa ramina la dimensiunile trimise la designer, asa ca  o roaga sa nu mai slabeasca:) )

*

cele doua etaje sunt impartite democratic, la etajul 1 fetele, la 2 baietii. criteriul a fost baia:) la etajul 1 e o baie in plus 🙂

– cum va descurcati dimineata, stati la coada la dus? aveti planificari pe ore?

au ris la intrebarea mea; nu sunt atit de organizati, dar nici tensiuni nu sunt intre ei, cel putin nu pe aceasta tema.
regula lor e mai simpla: cine se trezeste primul e primul care este gata. se trezesc mai de dimineata in functie de ora la care trebuie sa plece la repetitiile de la scoala Crinei Mardale.

la ce ora se culca?

– nu putem sa spunem exact pentru ca nu e la fel in fiecare zi;  undeva in jur de 12.00, dar nu facem excese pentru ca avem repetitii zilnic.

dormitoarele sunt la comun: cei  4 baieti care au format o trupa – Station 4 –  stau intr-un dormitor, cei doi baieti din trupa NordiX (blonzii simpatici) locuiesc impreuna cu Laur Barzoi din trupa 2 B (celalalt B este Bernice Chitiul) …

la fel si la etajul fetelor. singurul intrus pe palierul fetelor e Ioan Man care este ajutat de sora lui, Ioana.  acasa la el, in ciuda deficientelor de vedere, Ioan se poate descurca singur, dar in casa X Factor este imposibil ca lucrurile sa ramina mereu in aceleasi pozitii, asa ca el locuieste cu sora lui care-l ajuta.

dormitoarele te duc cu gindul la camerele de hotel si, desi au inceput sa-si lase urmele personalitatii lor prin jur, geamantanele mari care stau lipite de pereti marcheaza posibila plecare in orice moment.

*
spre deosebire de sezonul 1, in casa X factor concurentii vor putea fi vizitati de parintii lor, in plus au telefoanele non stop cu ei (anul trecut le-au fost confiscate telefoanele).
nu va ginditi ca se pot vota singuri pentru ca , in acest sezon, votul este in seara competitiei timp de 45 de minute si duelul plus eliminarea sunt in aceeasi seara, deci nu vor avea timp sa faca nimic.

***

am avut norocul sa -i vad si putin la munca  – cind filmau citeva lucruri pe care le vom vedea duminica seara si-asa am dezvoltat o teorie: pune pe cineva sa danseze liber, fara coregrafie,  si ai sa-i vezi caracterul.

dar despre asta va mai povestesc si miine.


One Comment Published

12 years ago / Reply

Ma bucur ca ai lasat ego-ul deoparte, insa nu ma bucur ca ai nu ai lasat ceva mai multe poze, nu ti-au dat voie sa faci poze sa inteleg?
Se pare ca va trebui sa multumesc cu imaginele de la Tv:((.

Daca nu deranjez, cum de ti s-a tie liber?
Faima din tine o fi de vina?>
Scuza nu supara, sunt si eu putin geloasa!

Leave a Comment


× six = 48


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!