mihai malaimare jrmihai malaimare jr

Mihai Malaimare Jr la un virf de pantof de Oscar

S-au dat premiile criticii americane de film (The National Society of Film Critics) si intre toate numele acelea mari – Haneke la regizor si cel mai bun film, Daniel Day Lewis,Matthew McConaughey, Amy Adams si Emmanuelle Riva la actori, la imagine e un roman cistigator Mihai Malaimare Jr pentru The Master.

asta e primul motiv de mindrie, dar daca te uiti mai atent la premii si la numarul de voturi din dreptul fiecarui nominalizat, indiferent de categorie, vezi ca Mihai Malaimare Jr a avut cele mai multe – 60, il urmeaza Daniel Day Lewis cu 59.

dragi colegi jurnalisti, cred ca trebuie sa incepeti sa pregatiti profile inteligente despre Mihai Malaimare Jr pentru ca pe 10 ianuarie el va fi nominalizat la Oscar, iar in februarie va cistiga statueta.

de mic ii placeau aparatele de fotografiat. iata dovada:)

cum am ajuns in posesia acestei fotografii puteti citi aici si v-as ruga sa o faceti pentru ca vorbeste simplu si emotionant de dragostea tatalui lui, dl Mihai Malaimare, pentru juniorul sau.

9 Comments Published

11 years ago / Reply

Da, hai sa discutam despre lucruri constructive…si nu despre ce fac x si y in familia lor, este absolut neproductiv.

11 years ago / Reply

????????

11 years ago / Reply

Cum adica neproductiv? Ba e super productiv! Un om care a reusit prin munca lui sa ajunga atat de departe. Un roman. Sau o sa spunem ca e pila lui Malaimare Sr.? Bravo lui!!!

11 years ago / Reply

Tocmai citisem inainte articolul tau despre Romania Tv si despre cum se comporta anumiti jurnalisti cand au ocazia sa faca un pic de scandal. Nu ma luat-o razna! ­čÖé

11 years ago / Reply

Cum adica neproductiv? Ba e super productiv! Un om care a reusit prin munca lui sa ajunga atat de departe. Un roman. Sau o sa spunem ca e pila mui Malaimare Sr.? Bravo lui!!!

11 years ago / Reply

Asta e o super veste! Mai exista speranta !

11 years ago / Reply

Neproductiv este sa ne ocupam de mizerii precum ce fac x si y in familia lor, este stire foarte frumoasa si interesanta cea legata de Mihai Malaimare jr…Asta am scris, mai cititi o data, va rog.

11 years ago / Reply

Fascinat de exponometre! Foarte profi! Mi se pare extraordinar!

[…] pe blogul Cristinei Bazavan c─â mai avem un rom├ón cu care s─â ne m├óndrim: Mihai M─âlaimare […]

Leave a Comment


eight − 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!