handmade sisterhandmade sister

Cristina – Handmade Sister, sau viata te aduce la placerile copilariei

Cind a trecut in clasa a V-a, Cristina a luat decizia (de fapt mama ei e a luat decizia) sa mearga la o clasa cu predare intensiva in limba franceza si-a abandonat desenul. I-ar fi placut sa mearga la o clasa axata pe arta, ii placeau ce faceau colegii ei acolo – modelau in lut, lucrau cu culori – plus ca aveau mai putine ore de matematica, dar… asa a fost sa fie.

Au trecut anii, a terminat facultatea (Limbi Straine) si s-a aflat in fata casatoriei. a vrut o nunta diferita, s-a gindit sa-si duca prietenii si familia in Bulgaria sa stea un week end cu totii si asta sa fie petrecerea. Dar a vrut sa si pastreze putin din traditie si si-a dorit ca pe masa sa fie “marturii”, un dar simpatic pentru invitati care sa le aduca aminte de petrecerea ei. Cum n-a gasit nimic care sa-i placa a luat decizia sa picteze ea pe niste borcanele in care sa puna bomboane asezate in nisip.

Si-asa s-a intors la pasiunea din copilarie.

I-a placut atit de mult, incit cu vopselurile speciale ramase a pictat vesela din casa si s-a inscris la un curs la Scoala populara de Arta.

Mai tirziu s-a gindit sa uneasca aceasta pasiune cu priceperea ei in a prepara cosmetice de casa… si-asa a aparut Handmade Sister, cosmetice de casa in borcanele bijuterie pictate manual.

***

Cristina Olaru are astazi un site adorabil cu colectii de borcanele colorate pline cu minunatii parfumate. Numele de Handmade Sister l-a dat sotul ei care lucreaza in publicitate; a tratat-o ca pe un client, i-a facut mai multe propuneri si ea a ales ceva care sa arate prietenie, sa fie cald, de acasa.

Exista si o sora care o ajuta din cind in cind la comenzile foarte mari (de 8 martie a avut o comanda de 300 de borcanele cu crema de fata) sau cind e plecata din tara, dar numele e dat de sot care face marketingul si promovarea afacerii.

***

Am cunoscut-o saptamina asta pe Cristina si dincolo de delicatetea si sensibilitatea ei, am ramas cu aroma sinceritatii ei. Pe linga Handmade Sister, Cristina e profesoara de engleza pentru adulti si mi-a spus ca nu a putut fi profesor pentru copii, ca nu e buna pentru asta.

“E important sa-ti dai seama ce poti si ce nu, si sa ai puterea sa te retragi.”  A rostit asta rizind, facind parca haz de necaz de faptul ca le zimbea prea mult copiilor si ei o considerau de-a lor, uitind de disciplina.

Nu regreta ca a facut o escala de 10 ani pina s-a reintors la pasiunea copilariei ei – desenul – , pentru ca stie ca n-ar mai fi fost ceea ce este astazi fara fiecare dintre zilele care au trecut.

Si-am mai ramas cu feelingul ei bun pentru oameni. Mi-a facut cadou crema de fata din colectia Klimt, desi nu stia ca eu sunt un foarte mare fan a pictorului austriac. Asa a inspirat-o pe ea ce a citit pe blogul meu. Dupa ce se va fi terminat crema, voi pune scoici mici in acest borcanas, scoici de pe malul tuturor marilor/ oceanelor pe linga care am fost.

***

Daca vreti sa faceti un cadou special, unic, delicat , cu umor, mergeti pe site-ul Handmade Sister. adorabil de delicios.

 

 

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Daca ne spui ca si crema este foarte buna, cred ca ne-ai convins sa ne cumparam cate ceva:)

11 years ago / Reply

@Flori: iti multumesc mult pentru interes! Ingredientele cremei de maini le gasesti aici: http://handmadesisterbeauty.blogspot.ro/2011/11/crema-de-maini-mango-galbenele.html.

Leave a Comment


nine + = 15


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!