oja naturalaoja naturala

BEAUTY: Tu ce culoare porti astazi pe … unghii?

As incepe cu un experiment pe care l-am facut si care a durat nu mai mult de 1 luna. Pentru ca sunt adepta unei manichiuri impecabile, facuta acasa sau la salon, ojele erau cele care nu lipseau din trusa de cosmetice. Dar asta pana la un moment dat cand unghiile mi-au devenit casante, fragile, se exfoliau rau si se rupeau foarte repede.

Reactia imediata a fost sa caut sa vad care ar fi cauza (am pus acest lucru si pe o posibila lipsa de calciu dar nu s-a confirmat) si m-am interesat ce se “gaseste” in compozitia unei oje. Si as incepe cu … formaldehide, toluen, camfor si ftalati … ingrediente care determina in timp alergii si iritatii ale pielii si care afecteaza structura unghiei. In acel moment am decis sa nu mai folosesc acest gen de produse dar totul a tinut doar o luna.

Stiu ca tineti la nuantele superbe de oja, lac de unghii, dar pentru a nu trece prin ce am trecut si eu aflati ca exista variante de oje naturale, oje bio  care nu contin acele ingrediente care patrund si afecteaza structura unghiei si in timp apar probleme…Si nu trebuie sa renuntati la nuantele superbe pentru ca ojele bio au de la cele mai calde culori la cele mai indraznete, sunt culori care rezista pe unghii si arata foarte bine.

Cei din Germania, mai exact Benecos, au lansat anul acesta o colectie vibranta de culori dedicate primaverii si verii 2013. Nuante pastel, nuante de roz pana la culori vibrante, puternice. Va invit sa le decoperiti in magazinul online Seebio.ro in categoria Oja Bio  si sa alegeti sa imbinati frumosul cu tot ceea ce e sanatos.

Un week-end frumos sa aveti.

**

Mihaela Dumitrescu este creatoarea shop-ului on line Seebio, cu cea mai mare diversitate de produse cosmetice bio dintre shop-urile romanesti, toate certificate international

Leave a Comment


− 5 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!