Samsung-Smart-TVSamsung-Smart-TV

descopera viitorul setat pentru mintea ta

Scriam zielele trecute despre cum ni s-a modificat mintea in era tehnologiei si despre adaptarea la tehnologie pe care ar trebui sa o faca jurnalistii.

Stiati ca, spre deosebire de acum 20 de ani, astazi incercam sa aflam lucrurile diferit?

generatia care a facut ceva scoala si pe vremea comunistilor isi facea lectiile documentindu-se pe orizonatala: citea carte si lua o referire pentru alta, o citea si pe aceasta si gasea o alta referire . si tot asa pina cind avea suficiente informatii.

Astazi, chiar si noi cei de atunci, dar mai ales tinerii, isi fac documentarile – incearca sa afle lucruri – intr-o cautare pe verticala: dau un search pe google cu subiectul pentru care vor sa afle raspunsurile, se uita la primele rezultate si isi rafineaza cautarea cu noi cuvinte cheie , apoi se uita din nou la rezultate si da un nou search pe google , pina la informatiile de care are nevoie.

Astazi mintea mea – dar si mintea voastra – vrea informatia in citeva secunde si trebuie sa o gaseasca foarte aproape de ea.

Eu nu mai am rabdare sa descopar cartile autorilor care-mi plac la momentul traducerii lor in Ro, le cumpar direct in ebook cum apar in engleza; facem la fel cu filmele sau cu muzicile.

Timpul si spatiul s-a comprimat si noua ni se pare ca ni se cuvine sa avem informatia ACUM.

***

Va ajuta asta , incepind din 15 aprilie, noua oferta UPC care te invita sa descoperi ceva nou in fiecare zi. Totul sta in citeva cuvinte: Connect. Discover. Be Free si intr-o oferta de pachete care iti dau acces la informatii in cea mai rapida dintre formule, asigurindu-ti libertatea de a afla si de a sti cea mai valoroasa dintre libertatile pe care ni le-am cistigat.


Principiul care a stat la baza construcției pachetelor a fost oferirea celei mai bune combinații de servicii. Clienții care aleg noile pachete UPC vor putea descoperi ceva extraordinar în fiecare zi cu ajutorul celui mai rapid Internet din România – Fiber Power 150 Mbps, grilei TV diverse și abonamentului de telefonie cu sute de minute incluse. Toți clienții noi vor beneficia de o perioadă de promoție de 4 luni, în care pachetul conține beneficii suplimentare pentru toate serviciile incluse în acesta (TV, Internet, telefonie).

aici detalii despre pachetele UPC

***

Cred intr-o lume a viitorului in care in timp ce te speli pe dinti, pe oglinda de la baie poti citi si stirile diminetii. Suntem la citiva ani distanta de asta, daca nu citeva luni pentru ca astazi ne putem uita la televizor si, in acelasi timp, pe acelasi ecran sa cautam informatii despre actorii pe care-i vedem. Se intimpla astazi cu Smart TV-urile si cu pachetele asemeni celor pe care le anunta acum UPC.

Leave a Comment


3 + = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!