arcticarctic

CONCURS ARCTIC: un set plita si cuptor din gama TET

astazi e prima mea zi acasa, adica fix in casa in care locuiesc, dupa mai bine de 2 saptamini de pribejie cu diverse treburi. ba chiar trei saptamini daca uit de jumatatea de zi in care am stat in bucuresti cit sa particip la o lansare de carte la Bookfest.

cel mai mult si mai mult in perioada asta mi-a lipsit mincarea gatita acasa. oricit de bun ar fi restaurantul sau hotelul dupa 2 saptamini de prinzuri si cine pe la mese straine, ti se face dor sa te asezi la masa ta, sa ai in farfurie ceva gatit de tine si sa miroasa a gatit in bucatarie. ti se face dor de drumul cu farfuriile aburinde pina la masa.

pare ciudat pentru ca si eu sunt dintre cei care gatesc doar lucrurile care se prepara in citeva minute si as vrea sa petrec cit mai putin timp in bucatarie, asa ca stiu de ce plita si cuptorul incorporabil Arctic TET sunt tovarasi de nadejde.

***

Am ajuns in a treia saptamana a programului “Consultant in Electronomie”, in care, alaturi de Arctic, iti voi arata cum sa economisesti bani, timp si energie.

Stiai, de exemplu, ca programul Express al masinilor de spalat Arctic TET este cel mai scurt cilcu de spalare de pe piata. Dureaza doar 14 minute. Recunosc ca pina la acest proiect eu nu stiam, si-acum cu valiza plina de haine din calatorii, ma gindesc ca mi-ar fi utila o masina ARCTIC TET:)

Intrebarea acestei saptamani este: Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp? Cauta raspunsul, vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau.

Ar fi bine ca raspunsul tau sa faca referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul  si brosura online  sau joaca Electronomic . Intra pe site sau deschide brosura online si vei gasi rapid informatii. Vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau.

Poti castiga un set plita si cuptor din gama TET.

Arctic a creat gama TET, care include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Saptamana viitoare vom avea o noua intrebare si un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Raspunsurile sunt pastrate in moderare pana la urmatoarea intrebare. Regulamentul complet este disponibil aici

75 Comments Published

11 years ago / Reply

In cazul plitei, functia EcoFast permite o economisire serioasa a timpului, prin utilizarea unui arzator proiectat special, cu doua inele, care asigura distributia uniforma si puternica a caldurii asupra vaselor de gatit. In plus, aprinderea cu un singur buton ne mai salveaza o secunda pretioasa…
Cuptorul dispune de functia EcoFan, care transforma cuptorul traditional intr-un cuptor cu convectie, adica aerul fierbinte este fortat de un ventilator sa circule in toata cavitatea cuptorului, asigurand un timp accelerat de gatire, o rumenire uniforma, rezultate optime cu minimul de energie. Timerul ne ajuta si el, in loc sa stam cu ochii pe usa cuptorului, setam timpul necesar si ne vedem de ale noastre.
In afara de functiile enumerate, sa nu uitam sa mentionam ca noua linie TET are si un design modern si deosebit de atragator, adica mai pe romaneste, tare mi-as dori si eu un set din asta…

11 years ago / Reply

eco fast, si eco fan

11 years ago / Reply

Functii ale plitelor si cuptoarelor Arctic TET, care ne ajuta sa economisim timp: aprindere integrata, EcoFast – gatire rapida cu ajutorul unui inel suplimentar de ardere, timer – setezi durata pentru gatire.

11 years ago / Reply

Functii plite:
*EcoFast – arzator special cu inel suplimentar de ardere, care distribuie uniform caldura & economisesti timp.
*Aprindere integrata- economisesti timp pentru ca aprinzi flacara cu o sngura apasare de buton.
Pentru cuptoare:
*EcoFan – dispozitiv cu care se asigura circulatia fortata a caldurii in tot cuptorul, preparatul se coace mai repede si uniform.
*Timer – presetezi durata de timp pentru gatire.

11 years ago / Reply

EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Timer

11 years ago / Reply

Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

Functiile EcoFast si EcoFan ale plitelor si cuptoarelor ajuta la economisirea timpului. 🙂

11 years ago / Reply

Pentru plita functia care ne ajuta sa economisim timp este EcoFast, care are acest rol datorita arzatorului special cu inel suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura, iar pentru cuptor economisirea timpului este asigurata de functia EcoFan-dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

Funcţiile plitelor şi cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt : EcoFast şi EcoFan.

11 years ago / Reply

Plitele si cuptoarele din gama Arctic TET te ajuta sa faci economie de energie, bani si, bineinteles, timp. Daca nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie, te poti baza pe functia EcoFast a plitei Arctic, care distribuie caldura uniform cu ajutorul unui arzator special prevazut cu inel suplimentar de ardere. De asemenea, timer-ul cuptorului Arctic iti permite sa setezi timpul pentru gatire.

11 years ago / Reply

Functiile EcoFast, Aprindere integrata, EcoFan, Timer ajuta in special la economisirea de timp, dar totodata gama de cuptoare si plite TET beneficiaza de multiple functii care ne fac viata mai usoara si sigura in bucatarie.

11 years ago / Reply

Cu functiile ECO FAST si ECO FAN – putem economisi timpul petrecut in bucatarie.

11 years ago / Reply

Functia EcoFast deoarece gatesti mai rapid cu ajutorul arzatorului special.

11 years ago / Reply

Prin tehnologia TET, plitele beneficiaza de functia Eco Fast, reprezentata de un arzator special cu inel suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura. Astfel, se economiseste timp in procesul de gatire.
Aceeasi tehnologie aduce cuptoarelor functia EcoFan care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului. In acest mod, preparatele se gatesc uniform, intr-un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).

Functia EcoFast inseamna un arzator cu un inel suplimentar de ardere care permite o gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

11 years ago / Reply

Plitele şi cuptoarele incorporabile Arctic cu tehnologia TET sunt ergonomice şi uşor de utilizat şi oferă, prin funcţiile EcoFast, arzătorul de construcţie specială sau prin EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor ori SafetyPlus, opţiuni multiple de gătire a preparatelor preferate, dar şi siguranţă în utilizare şi economie de timp.

11 years ago / Reply

Noile functii EcoFan si EcoFast sunt 2 din noile functii ale gamei de cuptoare din gama de produse Arctic TET care permit economia de timp si energie la gatit.

11 years ago / Reply

Functiile EcoFast si EcoFan ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp.

11 years ago / Reply

Functiile pe care noul aragaz Arctic din gama TET ni le ofera sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer si Safety Plus

11 years ago / Reply

Functiile precum: EcoFast, Aprindere Integrata, EcoFan, Timer, ne ajuta sa economisim timp.

11 years ago / Reply

Cuptoare:
EcoFan
Dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
Beneficii: Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
Grill
Arzator pozitionat in partea superioara a cuptorului, folosit pentru prepararea alimentelor de tip gratar sau rotisor.
Beneficii: Ideal pentru prepararea alimentelor pentru un mod de viata sanatos.
Timer
Dispozitiv care avertizeaza scurgerea unei durate de timp prestabilite anterior, in acest fel putand fi folosit pentru masurarea duratei de gatire.
Beneficii: Confort in utilizarea aparatului.
12 functii/7 functii
Functii special concepute pentru facilitarea prepararii produselor culinare
Plite
Aprindere integrata
Functie care permite aprinderea cu usurinta a flacarii de la arzator la o simpla accesare a butonului robinetului de gaze, fara a mai fi necesara apasarea unui alt buton de aprindere.
Beneficii: Usurinta in utilizare, ergonomie.
Safety Plus
Sistem de siguranta ce intrerupe alimentarea cu gaze in cazul in care flacara se stinge accidental, prevenind astfel scurgerile de gaze.
Beneficii: Siguranta sporita in utilizare.
EcoFast
Arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
Beneficii: Economie de timp, gatire rapida/optima.

11 years ago / Reply

Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

11 years ago / Reply

Cuptoarele si plitele Arctic TET,ne ajuta sa salvam timp,prin functiile EcoFast(gatire mult mai rapida, cu un inel adaugat de ardere),aprindere electronica si timer.

11 years ago / Reply

Cu sistemul TET de la ARCTIC ,functiile asa zise EcoFAST si EcoFAN

11 years ago / Reply

Ca si pentru primele doua saptamani de concurs, gasesc brosurica de prezentare a gamei de electrocasnice mari Arctic cu noua Tehnologie de Economisire pe Termen lung (TET), extrem de “la indemana” atunci cand sunt curios sa descopar inovatiile de ultim moment pe care le ofera gama TET.

In ceea ce priveste linia de plite si cuptoare Arctic TET, nu poate sa nu-mi atraga atentia dezvoltarea, in sfarsit, a unui sistem care sa permita o repartizare uniforma a dozei de caldura necesara arzatorului, prin adaugarea unui inel arzator suplimentar. Este vorba de functia EcoFast. Dozarea uniforma a caldurii are ca principal scop reducerea timpilor necesari utilizarii arzatorului avand ca o consecinta directa economia.

In aceiasi directie a economiei de timp, sistemul EcoFan din dotarea cuptoarelor Arctic TET, are grija de distribuirea uniforma a caldurii in intreg compartimentul cuptor.

Eu inca am nostalgia prajiturelelor coapte demult, acasa, in cuptorul cu arzator bazal pe gaz, in care blaturile de prajitura trebuiau introduse de doua ori, pe rand, pe ambele fete, pentru o coacere cat de cat uniforma. De cele mai multe ori eu aveam sarcina de “a da la rindea” crusta prea arsa de pe ambele fete. Timer-ul sau sistemul electronic de control al functiilor (12/7), nu se infatisau inca, nici macar ca perspective de viitor.

11 years ago / Reply

Inovatiile Actic TET sunt binevenite in casele oricaruia dintre noi, iar in cazul cuptoarelor economia de timp se datoreaza functiilor ECOFAN ce asigura o distributie fortata a fluxului de caldura in intreg cuptorul si functia ECOFAST care prin arzatorul integrat asigura un inel suplimentar de ardere si implicit o gatire mai rapida in cazul vaselor de mari dimensiuni. In cazul plitelor economia de energie este asigurata de implementarea functiei ECOFAST care cu ajutorul arzatorului de constructie speciala asigura atat o gatire rapida cat si o distributie imbunatatita a caldurii.

11 years ago / Reply

La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
In cazul cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

11 years ago / Reply

Pentru PLITE-functia “Eco Fast”, gratie careia se gateste cu ajutorul unui arzator special cu inel suplimentar;

Pentru CUPTOARE-functia “Eco Fun” care face ca preparatele sa fie gatite uniform.

11 years ago / Reply

Functiile pe care noul aragaz Arctic din gama TET ni le ofera sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer si Safety Plus

11 years ago / Reply

functiile ecofast si ecofan

11 years ago / Reply

Timer,EcoFast: gatire rapida,aprindere automata.

11 years ago / Reply

Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

11 years ago / Reply

Noile functii ale tehnologiei TET de economisire pe termen lung dezvoltata de Arctic care ofera optiuni multiple de gatire si in acelasi timp economisesti energie, timp si bani sunt EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.
Functia EcoFan presupune existenta unui dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
Functia EcoFast ne permite sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie .imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

11 years ago / Reply

La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

11 years ago / Reply

Functiile care ne ajuta sa economisim timp sunt EcoFast (gtesti mai rapid si economisesti timp datorita arzatorului special cu inel suplimentar ce distribuie caldura uniform) si EcoFan (dispozitiv ce asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul iar preparatele se vor coace uniform).

11 years ago / Reply

EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer… sunt denumiri sofisticate, care sugereaza functii complicate. In realitate insa, aragazul face totul, tu trebuie doar sa apesi un buton 😉 Nu ca-i simplu?

11 years ago / Reply

Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).
Functia EcoFan presupune existenta unui dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
Functia EcoFast ne permite sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie .imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

11 years ago / Reply

eco fast, eco fun, aprindere integrata

11 years ago / Reply

Funcțiile plitelor și cuptoarelor: EcoFast, EcoFan și ar mai fi timerul și aprinderea integrata 🙂

11 years ago / Reply

Functiile care ne ajuta sa economisim timp la plite: Ecofast, aprindere integrata; la cuptoare: ecofan

11 years ago / Reply

Functia EcoFast la plite si functia Ecofan la cuptoare sunt functiile care ne ajuta sa economisim timp

11 years ago / Reply

EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Timer

11 years ago / Reply

Cu ajutorul noilor functii ale tehnologiei TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer Avem optiuni multiple de gatire si in acelasi timp economisim energie, timp si bani.

11 years ago / Reply

De pe site citare: Functiile sunt EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill& Timer.

11 years ago / Reply

In primul rand EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare), dar sa nu uitam nici de Aprindere integrata, Grill, Timer

11 years ago / Reply

Pentru plite exista functia EcoFast care presupune un arzator special cu un inel suplimentar de ardere. Acesta este menit sa distribuie uniform caldura pentru a prepara alimentele mai rapid si in consecinta pentru a economisi timp. De asemenea, plitele mai dispun si de functia aprindere integrata care ne ajuta tot in lupta cu timpul pentru a aprinde flacara dintr-o simpla apasare de buton.
Pentru cuptoare exista functia EcoFan care conduce fortat caldura in tot cuptorul, alimentele fiind coapte in mod uniform. Timerul este o alta functie de nadejde care ne ajuta sa nu uitam cumva preparatele in cuptor, avand posibilitatea de a stabili durata de coacere.

11 years ago / Reply

Functiile care permit economisirea timpului sunt: EcoFast, EcoFan si Aprindere integrata!

11 years ago / Reply

Functiile EcoFast si EcoFan

11 years ago / Reply

Tehnologia TET ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul functiilor EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

11 years ago / Reply

Ce funcții ale plitelor și cuptoarelor ne ajută să economisim timp?
EcoFast e prima functie importanta pentru noile cuptoare si plite Arctic TET, pentru ca distribuie uniform caldura si se hrana se incalzeste mai repede. A
EcoFan, sistemul care asigura circulatia fortata a caldurii in interiorul cuptorului si va duce la un preparat copt uniform.
Aprinderea integrata salveaza timp pentru ca nu mai stai ca cauti bricheta/aprinzator/chibrituri.
Sistemul 12 functii/7 functii este, de asemenea, util in economisirea timpului pentru ca setezi plita sau cuptorul pentru ce ai de gatit si iti faci treaba.

11 years ago / Reply

Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

Cu functia EcoFast permite o economisire serioasa a timpului, prin utilizarea unui arzator proiectat special, cu doua inele, care asigura distributia uniforma si puternica a caldurii asupra vaselor de gatit.Tehnologia TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer Avem optiuni multiple de gatire si in acelasi timp economisim timp si bani.

11 years ago / Reply

Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

Functia EcoFast ne permite sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie.imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

Aprindere integrata, Grill& Timer.

11 years ago / Reply

EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer si Safety Plus

11 years ago / Reply

Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

La plite exista functia EcoFast si Aprindere integrata. La cuptoare, economisim timp prin functia EcoFan si Timer.

11 years ago / Reply

La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

11 years ago / Reply

Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

Mie-mi plac în mod deosebit cele două funcţii: Timer (de la cuptor) fiindcă în felul acesta nu mai există posibilitatea de a uita ceva în cuptor şi Safety Plus (de la plită) fiindcă se asigur o bună protecţie împotriva scurgerilor de gaze.

11 years ago / Reply

EcoFan (circulatia fortata a aerului in tot cuptorul), EcoFast (gatire rapida si distribuire imbunatatita a caldurii), aprindere integrata, grill, timer

11 years ago / Reply

Functiile plitelor sunt:
1.EcoFast – arzator special cu inel suplimentar de ardere, care distribuie uniform caldura si economisesti timp.
2.Aprindere integrata- economisesti timp pentru ca aprinzi flacara cu o singura apasare de buton.

Funciile cuptoareor sunt:
1.EcoFan – dispozitiv cu care se asigura circulatia fortata a caldurii in tot cuptorul, preparatul se coace mai repede si uniform.
2.Timer – presetezi durata de timp pentru gatire

11 years ago / Reply

Cu Arctic incalzirea globala devine istorie ..

11 years ago / Reply

Cu EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Timer gatitul si treburile casnice devin o joaca! In acest fel viata ta devine mult mai relaxata si ai timp sa socializezi, ai timp sa citesti, ai timp sa faci orice in timp ce Artic are grija la superlativ de treburile tale!

11 years ago / Reply

Eco Fast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

11 years ago / Reply

Printre functii plitei care ne ajuta sa economisim timp se numara:
– EcoFast – arzator special cu inel suplimentar de ardere, care distribuie uniform caldura si economisim timp.
– Aprindere integrata- economisim timp caci aprindem flacara cu o singura apasare de buton.
In ceea ce priveste cuptoarele regasim urmatoarele:
– EcoFan – dispozitiv cu care se asigura circulatia fortata a caldurii in tot cuptorul, preparatul se coace mai repede si uniform.
– Timer – presetam durata de timp pentru gatire.

11 years ago / Reply

EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Timer

11 years ago / Reply

In cazul plitelor, functia care ne ajuta sa economisim timp este EcoFast, arzatorul special cu inel suplimentar de ardere distribuind uniform caldura. Cuptorul are o functie similara pentru reducerea timpului de gatire – EcoFan, care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului, asigurand un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

Noile functii ale tehnologiei TET –EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer – ne ajuta sa economisim timp.

11 years ago / Reply

Functiile plitelor si cuptoarelor Arctic din gama TET care ne ajuta sa economisim timp sunt EcoFast si EcoFan.

11 years ago / Reply

Functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

11 years ago / Reply

Noile functii EcoFan si EcoFast sunt noile functii ale gamei de cuptoare din gama de produse Arctic TET care permit economia de timp si energie la gatit.

11 years ago / Reply

Functii plite:
*EcoFast – arzator special cu inel suplimentar de ardere, care distribuie uniform caldura & economisesti timp.
*Aprindere integrata- economisesti timp pentru ca aprinzi flacara cu o sngura apasare de buton.
Pentru cuptoare:
*EcoFan – dispozitiv cu care se asigura circulatia fortata a caldurii in tot cuptorul, preparatul se coace mai repede si uniform.

11 years ago / Reply

Cu sisteele EcoFast, EcoFan,Aprindere integrala ,Timer tot ceea ce gatim e din alta dimensiune iar sa gatesti devine distractiv

9 years ago / Reply

Pentru plite:
*EcoFast
*Aprindere integrata
Pentru cuptoare:
*EcoFan
*Timer

Ar fii un cadou minunat pentru mama mea, isi doreste sa inlocuiasca vechiul nostru aragaz, care ne-a fost prieten multa vreme dar a cam imbatranit !
Multumim pentru concurs !

9 years ago / Reply

e un concurs vechi de 3 ani

Leave a Comment


one × = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!