frigider arcticfrigider arctic

Concurs:cistiga o combina frigorifica Arctic TET

ne apropiem de finalul proiectului la care am fost “Consultant in Electronomie” si in care alaturi de Arctic, ti-am aratat cum sa economisesti bani, timp si energie. e ultima saptamina din program si imi place sa cred ca in aceste 4 saptamini – fie si numai pentru ca ati studiat site-ul Arctic sau brosura online a proiectului – ati descoperit cit de importante sunt detaliile si cit de simplu este sa economisesti  – pentru tine si pentru cei din jur, protejind mediul – daca iti achizitionezi electrocasnicele Arctic TET.

in aceasta ultima saptamina premiul pus in joc este unul foarte potrivit cu anotimpul acesta fierbinte: o combina frigorifica No Frost Arctic TET, care pe langa un plus de confort, poate aduce multe alte beneficii.

ce trebuie sa faceti ca sa fie a voastra? raspundeti la intrebarea :  Ce functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil? 

ca de obicei, va va fi foarte simplu sa raspundeti daca vizitati site-ul Arctic TET sau brosura online , sau daca va jucati cu  Electronomic .

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

aceasta ultima etapa a concursului va fi premiata cu o combina frigorifica Arctic TET. regulamentul complet este disponibil aici .

***

va doresc mult succes si la aceasta ultima etapa din concurs si sunt sigura ca si noul cistigator se va bucura la fel de tare ca doamna Tudora Calinic care a fost prima cistigatoare a programului si care a fost chiar de aici de pe blogul meu.:)  bafta tuturor.

65 Comments Published

11 years ago / Reply

O sa incep cu ce mi-a placut cel mai mult (pe langa faptul ca e din clasa energetica A+): Eco Dual Balance – previne amestecul mirosurilor si tine alimentele proaspete mai mult timp. Am o problema cu mirosurile din frigider, chiar daca tin toate chestiile in cutiute si acoperite. Face echipa buna cu functia EcoFresh care pastreaza proaspete alimentele perisabile.
Alte plusuri:
EcoFrost Free – previne formarea ghetii
Eco Buzz – te avertizeaza cand tii usa deschisa pentru mai mult timp si astfel consumi mai putina energie electrica
Eco LED – sistemul de iluminare care te ajuta sa ai un consum de 7 ori mai mic 🙂

11 years ago / Reply

Ca sa fii sigur ca nu faci risipa de energie, te poti folosi de functia EcoLED, care consta in iluminarea pe baza de LED-uri si prin care se consuma de 7 ori mai putina energie. iar in caz ca uiti usa frigiderului deschisa, functia EcoBUZZ iti va reaminti de asta.

11 years ago / Reply

Printre functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET se numara: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan. Acestea ajuta utilizatorul sa economiseasca timp si bani.

11 years ago / Reply

Raspuns: EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed, Eco Dual Balance si EcoFresh sunt cele cateva functii inovative care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil.

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice Arctic TET au inainte de toate o eficienta energetica superioara, fiind incadrate in clasa de consum A+. In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent. De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
*EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
*EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
*EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient
*Display electronic cu care poti ajusta rapid si eficient parametrii de functionare

11 years ago / Reply

EcoFrost Free, EcoBuzz si
EcoLed

11 years ago / Reply

EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

11 years ago / Reply

EcoLed si EcoBuzz. Ledurile consuma putin, iar ecobuzz te anunta sonor daca ai uitat usa deschisa.

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

11 years ago / Reply

Printre functiile care ajuta la economisirea substantiala de energie se numara EcoLED, EcoBUZZ si clasa A+.

11 years ago / Reply

ECO FROST FREE-previne formarea ghetii in compartimentele combinei frigorifice;
ECO LED-sistemul de iluminare pe baza de led-uri care asigura un consum de energie de 7 ori mai mic;
ECO BUZZ-avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor mai mult de 1 minut

11 years ago / Reply

Mentionez cateva dintre functii moderne care te ajuta sa economisesti energie:Clasa A+ impreuna cu EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh

11 years ago / Reply

EcoFrost Free-previne formarea ghetii, EcoLed-iluminare pe baza de led-uri, EcoBuzz-atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor si sa nu uitam de clasa A+

11 years ago / Reply

ECO FROST FREE; ECOLED; ECOBUZZ-este functia care imi place cel mai mult (Sistem de avertizare acutica ce avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor,in cazul, in care usile raman deschise mai mult de 1minut,fie din cauza neinchiderii corecte sau a deschiderii prelungite.); ECO BREEZE; ECO FRESH; ECO DUAL BALANCE; CLASA A +

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice din gama Arctic TET au nenumarete functii care ajuta la economisire printre care:
clasa energetica A+
EcoFrost Free
EcoLed
EcoBuzz
EcoFresh
MultiFrostZone
EcoDual Balance
EcoBreeze
Tote functiile combinei ajuta la comfortul propriu cat si la economisirea de timp, energie si bani.

11 years ago / Reply

Ca sa fii sigur ca nu faci risipa de energie, te poti folosi de functia EcoLED, care consta in iluminarea pe baza de LED-uri si prin care se consuma de 7 ori mai putina energie. iar in caz ca uiti usa frigiderului deschisa, functia EcoBUZZ iti va reaminti de asta.
Combinele frigorifice din gama Arctic TET au functii care ajuta la economisire printre care:
clasa energetica A+
EcoFrost Free
EcoLed
EcoBuzz
EcoFresh
MultiFrostZone
EcoDual Balance
EcoBreeze

11 years ago / Reply

EcoFrost Free,EcoLED,EcoBuzz,EcoFresh,EcoBreeze, MultiFrost Zone,Eco Dual Balance,A+,display electronic,rafturi ajustabile,2 compresoare.

11 years ago / Reply

Eu zic ca sunt:
-clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
-EcoFrostFree previne formarea ghetei
-EcoBuzz – sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.
-EcoBreeze – sistem de racire multiflow (prin curenti de aer)
-EcoLed – iluminare pe baza de LED
-compartiment EcoFresh

11 years ago / Reply

EcoFrost Free, EcoBuzz si
EcoLed MultiFrostZone
EcoDual Balance
EcoBreeze

11 years ago / Reply

EcoFrost Free,
EcoBuzz, EcoBreeze sau EcoLed sunt doar câteva
dintre caracteristicile moderne ale combinelor
frigorifice TET cu care vei economisi bani, timp
și energie.

11 years ago / Reply

Funcţiile şi caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajută să faci economii substanţiale de energie, asigurându-ţi în acelaşi timp un mod de utilizare simplu şi confortabil sunt:
– EcoFrost Free. Mai mult timp pentru tine cu noul sistem de răcire care previne formarea gheţii în cele două compartimente ale combinei frigorifice. Funcţia EcoFrost Free îţi aduce un plus de confirt, eliminând nevoia de a dezgheţa combina frigorifică şi menţinând un nivel optim de umiditate prin intermediul curenţilor de aer.
– EcoLED. Economiseşti de 7 ori mai multă energie cu noile combine frigorifice TET. Noul sistem de iluminare pe bază de LED-uri îţi asigură un consum energetic de 7 ori mai mic, o lumină mai puternică şi mai puţină căldură degajată în compartimentul frigorific.
– EcoBUZZ. Consumi mai puţină energie electrică şi menţii temperatura constantă prin intermediul funcţiei EcoBUZZ. Sistemul acustic te avertizează atunci când uşa frigiderului este deschisă mai mult de 1 minut sau atunci când este incorect închisă.
– A+. Consumi cu 25% mai puţină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienţei energetie, consumând remarcabil mai puţin decât un aparat din clasa energetică A.
– Eco Breeze. Variaţii mai puţine de temperatură, deci alimentele vor fi conservate optim pentru mai mult timp. Această funcţie vine cu un sistem de răcire multiflow, prin intermediul curenţilor de aer, de aceea temperatura şi umiditatea sunt distribuite uniform.
– MultiFrost Zone. Pentru orice tip de aliment îţi doreşti să congelezi, compartimentul MultiFrost Zone îţi oferă o opţiune. Ai la dispoziţie atât un spaţiu pentru alimente de mari dimensiuni, o tăviţă detaşabilă pentru fructele şi legumele mici (afine, căpşuni etc), cât şi o tăviţă pentru gheaţă.
– Eco Dual Balance. Te bucuri de alimente proaspete mai mult timp şi de un ambient plăcut în cele două compartimente ale combinei. Funcţia Eco Dual Balance previne amestecul mirosurilor între compartimente şi păstrează umiditatea la un nivel dublu faţă de sistemul tradiţional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
– 2 Compresoare. Poţi controla sparat temperatura din răcitor şi pe cea din congelator, indiferent de temperatura mediului ambiant. Combinele frigorifice cu două compresoare permit acest lucru datorită celor două circuite frigorifice independente.
– Display Electronic. O combină frigorificp cu display electronic îţi oferă simplitate şi confort în utilizare. Prin intermediul display-ului electronic poţi regla funcţionarea aparatului, activând una sau mai multe funcţii adiţionale sau poţi regla temperatura din fiecare compartiment. Display-ul electronic îţi oferă posibilitatea setării mai mulot opţiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.
– Rafturi ajustabile. Pentru a utiliza eficient spaţiul din frigider, atât rafturile din interior, cât şi cele de pe uşă pot fi repoziţionate la diferite niveluri.
– EcoFresh. Special pentru ca alimentele perisabile să dureze mai mult, compartimentul EcoFresh menţine temperatura aproape de 0 C, ideală pentru a păstra carnea care nu trebuie congelată sau produsele lactate. În acelaşi timp, eviţi împrăştierea mirosurilor în compartimentul frigorific.

11 years ago / Reply

Noile functii performante sunt: EcoFrost Free, EcoBuzz , EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET au functii moderne care ajuta la economisirea de bani, timp si energie! Noile lor functii performante EcoFrost Free, EcoBuzz , EcoLed , EcoBreeze , Eco DualBalance si EcoFresh sunt doar cateva dintre ele.

11 years ago / Reply

1) Functia “Eco Buzz”-este cea care ne avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor mai mult de un minut
2)”Eco Led”-sistemul de iluminare pe baza de led-uri care asigura un consum energetic de sapte ori mai mic
3)”Eco Frost Free”-previne formarea ghetii in cele 2 compartimente combinei frigorifice

11 years ago / Reply

EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

11 years ago / Reply

Au functii moderne care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie: EcoFrost Free, EcoBuzz Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh si EcoLed.
Cu ajutorul Display-ului electronic se ofera posibilitatea setarii mai multor optiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.

11 years ago / Reply

EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
*EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
*EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
*EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient
*Display electronic cu care poti ajusta rapid si eficient parametrii de functionare

11 years ago / Reply

EcoBuzz
Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
Beneficii: Previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul compartimentelor combinei frigorifice.
MultiFrost Zone
Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, capsuni, etc) si cu tavita pentru gheata.
Beneficii: Optiuni multiple de congelare, usurinta in utilizare.
EcoFresh
Compartiment cu o temperatura apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
Beneficii: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.
Safety Glass
Rafturi construite din sticla speciala, cu rezistenta ridicata.
Beneficii: Siguranta in exploatarea aparatului.
EcoLed
Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
Beneficii: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
EcoFrost Free
Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
Beneficii: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.
A+
Consumi cu 25% mai puţină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienţei energetie, consumând remarcabil mai puţin decât un aparat din clasa energetică A.
Eco Dual Balance
Te bucuri de alimente proaspete mai mult timp şi de un ambient plăcut în cele două compartimente ale combinei. Funcţia Eco Dual Balance previne amestecul mirosurilor între compartimente şi păstrează umiditatea la un nivel dublu faţă de sistemul tradiţional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
Eco Breeze
Variaţii mai puţine de temperatură, deci alimentele vor fi conservate optim pentru mai mult timp. Această funcţie vine cu un sistem de răcire multiflow, prin intermediul curenţilor de aer, de aceea temperatura şi umiditatea sunt distribuite uniform.
2 Compresoare
Poţi controla sparat temperatura din răcitor şi pe cea din congelator, indiferent de temperatura mediului ambiant. Combinele frigorifice cu două compresoare permit acest lucru datorită celor două circuite frigorifice independente.
Display Electronic
O combină frigorifica, cu display electronic îţi oferă simplitate şi confort în utilizare. Prin intermediul display-ului electronic poţi regla funcţionarea aparatului, activând una sau mai multe funcţii adiţionale sau poţi regla temperatura din fiecare compartiment. Display-ul electronic îţi oferă posibilitatea setării mai mulot opţiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.
Rafturi ajustabile
Pentru a utiliza eficient spaţiul din frigider, atât rafturile din interior, cât şi cele de pe uşă pot fi repoziţionate la diferite niveluri.

11 years ago / Reply

ecofrost free, ecoled, ecodual balance, ecofresh, ecobuzz, ecobreeze, multifrost zone si cele 2 compresoare

11 years ago / Reply

EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
*EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
*EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
*EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient

11 years ago / Reply

TET, tehnologia din noile combine frigorifice Arctic aduc un design modern,elegant si o multime de functii performante.
EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, sau EcoLed sunt doar cateva dintre caracteristicile mooderne ale combinelor frigorifice TET cu care vei economisi bani, timp si energie.
EcoLed – economisesti de 7 ori mai multa energie cu noile combine frigorifice TET. Noul sistem de iluminare pe baza de LED-uri iti asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, o lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
EcoBUZZ – Consumi mai putina energie electrica si mentii temperatura constanta prin intermediul functiei EcoBUZZ. Sistemul acustic te avertizeaza atunci cand usa frigiderului este deschisa mai mult de un minut sau atunci cand este incorect inchisa.
A+ – Consumi cu 25% mai putina energie electrica cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, consumand remarcabil mai putin decat un aparat din clasa energetica A.
Display Electronic – O combina frigorifica cu display electronic iti ofera simplitate si confort in utilizare.Prin intermediul display-ului electronic poti regla functionarea aparatului, activand una sau mai multe functii aditionale sau poti regla temperatura din fiecare compartiment.
Display-ul electronic iti ofera posibilitatea setarii mai multor optiuni: Quick Freeze, Quick Fridge, Eco Fuzzy, Modul Economic sau umiditatea.

11 years ago / Reply

Functiile si caracteristicile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
EcoFrost free: elimina nevoia de a dezgheta combina frigorifica, asigura un nivel optim de umiditate prin intermediul curentilor de aer;
Ecoled: noul sistem de iluminare pe baza de LED-uri asigura un consum de energie de 7 ori mai mic, lumina mai puternica si mai putina caldura degajata;
EcoBuzz: sistem acustic care te avertizeaza atunci cand usa frigiderului este deschisa mai mult de 1 minut sau este inchisa incorect;
A+ :datorita caracteristicilor optimizate combinele A+ consuma cu 25% mai putina energie electrica decat cele din clasa A.
EcoFresh: compartiment care mentine temperatura aproape de 0 grade, ideala pentru carnea care nu trebuie congelata sau pentru proidusele lactate. de asemenea impiedica imprastierea mirosurilor neplacute in compartimentul frigorific.
MultifrostZone : compartiment cu multiple optiuni de congelare:pentru alimente mari, pentru legume si fructe mici , tavita pentru gheata.
Eco Dual Balance: previne amestecul mirosurilor intre compartimente si asigura un nivel de umiditate dublu fata de combinele NoFrost traditionale prevenind deshidratarea alimentelor;
Eco Breeze: asigura distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii datorita sistemului de racire de tip multiflow prin intermediul curentilor de aer;
2 compresoare: datorita existentei a doua circuite frigorifice independente temperaturile din congelator respeciv din frigider pot fi controlate separat;
Display electronic: prin intermediul acestuia pot fi setate una sau mai multe din functiile aditionale sau poate fi reglata temperatura din fiecare compartiment;
Rafturi ajustabile: ajuta la utilizarea eficienta a spatiului din frigider prin posibilitatea de a fi repozitionate la diferite niveluri.

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice Arctic TET au o eficienta energetica superioara, fiind incadrate in clasa de consum A+. In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent. De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
*EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
*EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
*EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient.

11 years ago / Reply

Se pot face ă faci economii substanțiale de energie, asigurând în același timp un mod de utilizare simplu și confortabil prin functiile EcoFROST Free ; EcoFRESH; EcoBREEZE; MultiFrost Zone; Eco Dual Balance

11 years ago / Reply

Functiile care ne usureaza viata de la Arctic TET sunt Eco Dual Balance care previne amestecul mirosurilor si mentine alimentele proaspete un timp indelungat alaturi de functia EcoFresh care este menita sa pastreze proaspete alimentele perisabile.
Functia EcoFrost Free este cea care previne depunerea ghetii, iar Eco Buzz este menita sa te avertizeze cand tii usa deschisa prea mult, contribuind astfel la un consum redus de energie electrica.
Functia Eco LED vine in completarea ultimei prin sistemul de iluminare care te ajuta sa ai un consum de 7 ori mai mic.
Functia EcoBREEZE reprezinta inca un ajutor la economia de timp si energie, un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient.

11 years ago / Reply

EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed, Eco Dual Balance si EcoFresh sunt functiile cele mai iubitoare de mediu curat . Ele protejeaza mediul deoarece au capacitatea de a micsora consumul de energie electrica !

11 years ago / Reply

EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

11 years ago / Reply

EcoFrost Free, EcoBuzz , EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

11 years ago / Reply

EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

11 years ago / Reply

Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
– EcoFrost Free;
– Eco LED;
– EcoBuzz;
– A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
– EcoFresh;
– MultiFrost Zone;
– EcoDual Balance;
– EcoBreeze;
– 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant

11 years ago / Reply

Clasa A+ asigura un consum mai mic cu 25 % fata de clasa A
EcoFrost Free,- sistem ce previne formarea gheti

EcoBuzz- sistem de avertizare acustica ,ce atentioneaza neinchidera corecta a usilor

EcoLed — sistem de iluminare pe baza de leduri ,ce asigur un concum de 7 ori mai mic

Eco Brezze- sistem de racire cu ventilatie

11 years ago / Reply

Clasa A+ asigura un consum mai mic cu 25 % fata de clasa A
EcoFrost Free,- sistem ce previne formarea gheti

EcoBuzz- sistem de avertizare acustica ,ce atentioneaza neinchidera corecta a usilor

EcoLed — sistem de iluminare pe baza de leduri ,ce asigur un concum de 7 ori mai mic

Eco Brezze- sistem de racire cu ventilatie

11 years ago / Reply

Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
– EcoFrost Free;
– Eco LED;
– EcoBuzz;
– A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
– EcoFresh;
– MultiFrost Zone;
– EcoDual Balance;
– EcoBreeze;
– 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET au o multime de functii performante ce ne ajuta sa economisim energie, timp si bani:
-clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
-EcoFrostFree previne formarea ghetei – nu mai este necesara dezghetarea;
-EcoBuzz-sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.;
-EcoBreeze-sistem de racire multiflow(prin curenti de aer), deci variatoo mai putine de temperatura;
-EcoLed–iluminare pe baza de LED ce asigura un consum energetic de 7 opi mai mic pentru iluminare;
-compartiment EcoFresh-ce asigura o temperatura in jur de 0 grade, pentru pastrarea mai mult timp a alimentelor perisabile ( carne refrigerata, lactate).

11 years ago / Reply

Cu ajutorul functiilor A+, EcoFrostFree, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh putem economisi energie.

11 years ago / Reply

Functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET care ajuta la economii substantiale de energie, asigurand in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil:
-EcoLed
-Clasa A+
-EcoBuzz
-MultiFrost Zone
-EcoFrost Free
-Eco Breeze
-Eco Dual Balance
-EcoFresh

11 years ago / Reply

Suita de functii EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, acompaniata de o clasa energetica A+ reprezinta reteta perfecta pentru economia de energie.

11 years ago / Reply

cl. energ. a+, eco frost free, eco wash, eco buz,z eco led, eco dose, eco fresh, display electronic ajusteaza rapid si eficient functionarea, cat despre modul economic, ma ajuta sa cumpar mai multe produse an special berica cand o scoti receee, mmmm!! bafta tuturor.

11 years ago / Reply

Functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET care ajuta la economii de energie, si la un mod de utilizare confortabil:
-EcoLed
-Clasa A+
-EcoBuzz
-MultiFrost Zone
-EcoFrost Free
-Eco Breeze
-Eco Dual Balance
-EcoFresh

11 years ago / Reply

Pe langa clasa energetica A + functiile: EcoFrostFree, EcoBreeze, EcoFresh, EcoLed, EcoBuzz, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance si EcoFresh ma ajuta sa fac economie la tot ceea ce inseamna bani si timp.

11 years ago / Reply

Ma ajuta sa economisesc energia, timpul si banii urmatoarele functii si caracteristici ale combinelor Arctic TET :
– EcoFrost Free;
– Eco LED;
– EcoBuzz;
– A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
– EcoFresh;
– MultiFrost Zone;
– EcoDual Balance;
– EcoBreeze;

11 years ago / Reply

Sunt mai multe functii si caracteristici ale combinelor frigorifice TET care ne ajuta la economisirea energiei si printre acestia se numara:
*EcoBUZZ -anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut
*EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
*EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
*EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient

11 years ago / Reply

Eu prefer functiile frigiderului Arctic TET: -EcoLed, -Clasa A+, -EcoBuzz, -MultiFrost Zone, -EcoFrost Free, -Eco Breeze, -Eco Dual Balance, -EcoFresh deoarece ele ma ajuta sa fac economii importante la energie si buget.

11 years ago / Reply

Functii si caracteristicile:
-EcoLed
-Clasa A+
-EcoBuzz
-MultiFrost Zone
-EcoFrost Free
-Eco Breeze
-Eco Dual Balance
-EcoFresh
ale combinelor frigorifice ARCTIV asigura economisirea energiei, a banilor, a timpului, toate datorita tehnologiei inovatoare si de economisire pe termen lung, TET.

11 years ago / Reply

Economisim cu: EcoLed:iluminare cu led-uri, EcoBuzz:alarma audio in caz ca uitam usa combinei frigorifice deschisa, clasa energetica A+

11 years ago / Reply

Combinele Arctic TET inglobeaza inovatii importante pentru consumul de energie electrica: EcoFrost Free, Eco LED, EcoBuzz, EcoFresh, MultiFrost Zone, EcoDual Balance, EcoBreeze, plus o clasa energetica de nivel inalt, A+.

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

11 years ago / Reply

Functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil: – Functia EcoLED – poti economisi de pana la 7 ori mai multa energie.
– Functia EcoFrost Free previne formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei frigorifice.
– Functia EcoBuzz – te avertizeaza dupa un minut daca nu s-a inchis usa frigiderului sau daca nu este corect inchisa, economisind astfel energie.
– Functia EcoFresh – mentine o temperatura de zero grade Celsius, ideala pentru pastrarea carnii si legumelor, astfel evitandu-se imprastierea mirosurilor.
– Functia Eco Dual Balance care previne amestecarea mirosurilor alimentelor, pastrand o umiditate care impiedica deshidratarea alimentelor.
– Functia Eco Breeze prin care temperatura ramane constanta, neafectand alimentele.
– Clasa A+, ceea ce inseamna un consum cu pana la 25% mai mic.
– 2 compresoare- poti controla separat temperatura din racitor si temperatura din congelator.

11 years ago / Reply

Clasa energetica A+
Display Electronic
EcoFrost Free
EcoLed
EcoBuzz
Eco Breeze
Eco Dual Balance
Eco Fresh
Safety Glass
2 compresoare
Multi Frost Zone
Rafturi Ajustabile

11 years ago / Reply

Funcțiile combinelor frigorifice Arctic TET care reduc consumul de energie sunt: Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Fresh, Eco Frost Free, Eco Led.
-EcoBuzz- sistemul ce te avertizeaza daca cumva ai uitat usa combinei frigorifice deschisa
-EcoBreeze-favorizeaza o conservare mai buna in timp a alimentelor prin intermediul curentilor de aer
-EcoFrost Free-ce previne formarea ghetii in compartimentele combinei frigorifice,si astfel nu mai este necesara dezghetarea combinei
-EcoFresh-sistem conceput special pentru a pastra alimentele ce nu trebuie inghetate precum carnea sau lactatele prin mentinerea unei temperaturi apropiate de 0 grade Celsius, si care combate imprastierea mirosurilor in frigider
EcoLed-combina frigorifica este iluminata de becuri de tip led care ofera o lumina mai puternica si in aceelasi timp nu emit caldura asa cum se intampla in cazul becurilor traditionale, toate acestea cu un consum de pana la 7 ori mai mic

11 years ago / Reply

M-ar ajuta să fac economii substanțiale de energie, asigurându-mi în același timp un mod de utilizare simplu și confortabil functiile EcoFrost Free,EcoBreeze,EcoFresh,EcoBuzz,EcoLed, Eco Dual Balance, clasa A+

11 years ago / Reply

Functiile care m-ar ajuta pe mine sa economisesc energie si timp sunt EcoFrost Free, EcoLed, EcoBuzz, Eco Breeze ,Eco Dual Balance, Eco Fresh

11 years ago / Reply

EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed, Eco Dual Balance si EcoFresh sunt functiile care ajuta la economisirea energiei electrice .

11 years ago / Reply

Functii precum: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe sau EcoFan, te ajuta sa faci economii substantiale de energie.

11 years ago / Reply

Combinele frigorifice Arctic TET au o eficienta energetica superioara, fiind incadrate in clasa de consum A+. In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent. De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
*EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
*EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
*EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient.

Leave a Comment


1 × = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!