cristian stan vunkcristian stan vunk

Domn Stan – sau cum iti schimbi ziua de nastere intr-o luna care-ti place

unul dintre cei 3 domni cu numele de Cristi Stan pe care-i cunosc  e managerul trupei VUNK, adica e intr-un fel seful meu.

astazi este ziua lui de nastere, desi nu e nascut astazi, iar intimplarea e un bun exemplu pentru spiritul din gasca VUNK.

 

Cristi e nascut iarna si nu-i place cind e ziua lui. Asa ca a decis cu de la sine putere sa-si schimbe ziua de nastere vara cind e cald si bine. Si-a ales drept zi de nastere 14 iunie, dar nu va ginditi ca a facut cercetari de numerologie, ca s-a uitat la horoscop sau a ales o zi cu o semnificatie personala.

Nope. A vrut vara. A vrut sa-si sarbatoreasca ziua peste hotare. Isi doreste de multi ani sa vada un concert Bon Jovi, asa ca s-a uitat pe internet, a gasit in turnelul mondial Bon Jovi o data care sa fie in anotimpul pe care si-l dorea, si-a cumparat bilet la concert si … a decretat ziua drept aniversarea lui.

Azi e la Dublin, diseara il vede pe Bon Jovi si isi serbeaza in felul lui ziua de nastere.

La multi ani Cristi, sa-ti fie bine si sa ai parte de tot ce iubesti.

***

intimplator, dar pur intimplator, ziua lui de nastere a ajuns in zodia gemenilor unde mai traiesc mai mult sau mai putin linistiti (dupa cum le complica viata zodia dubla) inca doi domni din trupa VUNK, Cornel si Nicu. probabil ca au si intimplarile astea rostul lor de s-a infratit si-n zodie cu ei.

***

altfel, dupa ce si-a schimbat data nasterii pe facebook, intr-o discutie legata de niste aspecte comerciale ale trupei si facebook a trebuit sa-si trimita buletinul de identitate. desigur acolo nu e aceasta zi de nastere, iar la location era trecuta o tara imaginara, dar nu mai tin minte cum se numea. i-a luat ceva timp sa le explice oamenilor alora ca e vorba tot despre el.

scriu asta si ca sa intelegeti ce viata am eu in gasca VUNK.

la multi ani Cristi!

***

il puteti descoperi in afara activitatii din gasca VUNK pe blogul lui.

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Scrie bine, bine, bine.

Il citesc de ceva vreme( cred ca nu am cititi tot) si ii tot dau dreptate 🙂

11 years ago / Reply

Si ” La multi ani, noroc cu sanatate, spor si berechet!” (ca-n Tudor Musatescu)

Leave a Comment


five + 8 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!