sprincene geometriesprincene geometrie

MasterCard Elite: geometria sprincenelor

Pun pariu ca Anastasia Soare, supranumita regina sprincenelor, era foarte buna la matematica la scoala. Nu atit pentru ca a putut gasi o formula aproape matematica prin care reaseaza forma sprincenelor ca sa se incadreze bine pe orice fatza, cit pentru cum si-a construit business-ul si cum a stiut sa-l faca accesibil pentru consumatori.

*

Aveam sentimentul ca pentru o programare la salonul Anastasiei Soare (are 2 in bucuresti) trebuie sa astepti cam 3 saptamini pentru ca e aglomeratie mare. Saptamina asta (care a fost una cu programe de relaxare si retushuri 🙂 ) am sunat sa-mi fac o programare. Fetele m-au primit a doua zi, mi-au reasezat sprincenele si mi-au schimbat in 30 de minute expresia fetei folosindu-se de geometrie.

Ma asteptam sa stie ce fac, de aia ma dusesem acolo, ce nu ma asteptam, si am realizat in timp ce stateam cuminte pe scaun iar Ana facea minuni cu creioane, benzi de ceara, pense si sabloane, a fost cit de organizat e business-ul si orientat catre public.

Pentru ei nu e atit de important sa vii in salon ca sa-ti faca sprincenele, e important sa stii cum sa ti le faci si sa poti sa ti le faci singura acasa. O parte mare din business e formata din truse speciale care contin sabloane pe diverse masuri, pudre, creioane, geluri.

Si culmea este ca, acasa, folosindu-le, ai niste sprincene care arata ca si cum ar fi trecut pe la cel mai tare make-up artist. Totul foarte natural, foarte neostentativ (nu vor sa te tatueze, folosesc forma si plantatia naturala a sprincenei si de acolo incolo te invata cum sa completezi ce nu a ajutat natura – sau ai stricat in ani de pensat ) si foarte practic.

Brusc una dintre cele mai complicate probleme de make-up iti pare atit de simplu de rezolvat.

***

Ziceam ca banuiesc ca Anastasia Soare a fost buna la matematica in scoala; e totul foarte bine structurat in business-ul ei, totul foarte foarte practic si , culmea, f accesibil. (vorbim de o femeie care a avut pe scaunul ei de pensat un sfert de Hollywood)

Ca sa-ti reaseze forma sprincenelor una dintre fetele ei foarte bine trainuite te costa 150 ron, urmatoarele sedinte care sunt de intretinere sunt 90 ron.

Bine, daca ai un card premium de la MasterCard mai primesti si un discount de 5% pentru ca saloanele Anastasia Soare fac parte din proiectul MasterCard Elite prin care posesorii de carduri premium beneficiaza de reduceri si de consiliere speciala in timpul cumparaturilor in locatiile din program.

Ok, fetele de acolo nu stiau cine sunt, nici ca urmeaza sa scriu despre ele, nici ca sunt mystery shopper in programul MasterCard Elite, am platit ca orice cetatean si am beneficiat de serviciile lor. iar prima reactie cind am plecat de acolo a fost “mi-as face niste fotografii sa le arat prietenelor”. Zilele de dupa redesenarea sprincenelor nu m-am machiat aproape deloc (ma machiez oricum doar cind trebuie sa am o activitate publica in care am un rol/ un performance/ un job), am folosit doar mascara si un anti cearcan si toata lumea m-a intrebat “cum te-ai machiat? ce ceva ti-ai facut la ochi?”.

nimic. doar sprincenele sunt putin altfel.

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Buna.

La care salon ai fost? Am si eu o mare problema cu sprincenele. De fel sunt saten inchis dar genele si sprincenele au vrut sa fie mai cu mot si sunt blonde 🙂 nu reusesc sa imi organizez timpul, sa pot zilnic sa ma rimelez sau creionez si at par f stersa. Imi recomanzi o fata anume de la salon?

Multumesc
Zi implinita!

11 years ago / Reply

la salonul de la radisson am fost. eu am intrat pe miinile Anei, dar am fost prima data acolo. cred ca toate fetele sunt f bune.
Ana mi-a placut, deci poti sa o ceri pe ea

11 years ago / Reply

Multumesc

Leave a Comment


− 6 = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!