skinskin

experiment: cum sa traiesti fara inovatiile care-ti fac viata mai usoara.

cred ca omul e ca mercurul, se intinde cu usurinta oriunde gaseste un loc liber care sa-i dea confort, dar daca-i pui bariere, daca-l asezi intr-un spatiu inchis, are nevoie de sprijinul multimii ca sa razbata.

din aceasta cauza, de fiecare data cind apare o inovatie o integram usor in viata noastra si peste o vreme ni se pare ca nu am putea trai fara ea.

ne intrebam cu totii “cum ne fixam intilniri cind nu erau telefoanele mobile? si mai ales, cum anuntam ca intirziam la intilniri?”

in linia inovatiilor pentru femei, viata noastra a fost usurata de o multime de lucruri pe care astazi le consideram ca parte din ceea ce suntem si n-am putea trai fara ele.

doua dintre inventiile fara de care nu-mi imaginez viata sunt pantalonii si masina de spalat. ba chiar am tupeul de a spune ca nu-mi imaginez viata fara o masina de spalat performanta care sa spele cu programe separate si care sa faca treaba buna cu hainele mele scumpisoare cind nu sunt eu acasa.

cu pantalonii e o alta distractie; ca freelancer, intr-o zi am o multime de intilniri, cu categorii diferite de public, lucrez cu multi barbati care mi-as dori sa fie mai atenti la ce vorbesc decit la fustele pe care le port. am mai mult de 10 perechi de jeans, iar la categoria “alti pantaloni” refuz sa fac o numaratoare:)

nu e rasfat, are legatura cu cit de alergate suntem noi femeile, cu cite lucruri trebuie sa facem in fiecare zi si, din reflex, cautam inovatiile care sa ne salveze timp si sa ne dea un confort. din categoria asta, pentru mine mai e mascara; desi nu ma machiez aproape deloc – mascara si anti cearcanul ma salveaza de fiecare data.

***

de astazi, la invitatia Nivea fac parte dintr-un experiment in care renunt la inovatii care fac viata femeilor mai usoara, tocmai ca sa evidentieze importanta lor in viata noastra, experiment care adauga o alta invovatie revolutionara pe lista: PRIMUL Lapte de Corp care se foloseste sub dus – mai usor, mai rapid, mai placut .

(sunteti liberi sa-mi propuneti lucruri la care sa renunt, ca sa va distrati de povestirile mele)

l-am testat si noul lapte de corp Nivea care se foloseste sub dus zilele trecute si mi se pare funny si practic, mai ales ca singurul produs cosmetic de care eu nu ma pot desparti – la propriu nu ma pot desparti, e ca apa pentru mine –  e laptele/ uleiul de corp, iar el imi rezolva doua probleme dintr-o lovitura.

sa ne distram deci: la ce inovatii care fac viata mai usoara pentru femei vreti sa renunt?

aveti ocazia sa mi faceti viata foarte foarte grea 🙂

da, stiu, primul pe lista va fi uleiul de corp (am 12 flacoane/cutii diferite, le-am scos si le-am pus separat intr-un cosulet ca sa nu le mai folosesc).

deja sunt trista, dar ma gindesc sa scriu curind un text despre piele… si de ce in locul parfumurilor puternice prefer uleiurile de corp care miros discret, dar sunt… ametitoare:)

(cumva trebuie sa ma motivez ca zilele astea nu ma mai rasfat cu uleiurile mele preferate)

10 Comments Published

11 years ago / Reply

Smart-phone-ul. Clar. Dar îl poţi înlocui cu un telefon simplu, să nu pierzi apelurile de nepierdut.

11 years ago / Reply

Păi … atunci, îţi propun să renunţi la maşina de spălat pentru o perioadă. 🙂

11 years ago / Reply

Ai putea sa renunti la uscatorul de par? 🙂 Eu una sigur nu, mai ales de cind mi-am lasat parul sa mai creasca. Nu vad cum altfel as putea sa-l aranjez dupa ce-l spal. Nu mai zic de peria de coafat sau placa, dar uscatorul este minimul de baza.

11 years ago / Reply

Daca renunti la masina de spalat ai ocazia sa pierzi 3 -6 ore pe saptamana spaland rufele…

11 years ago / Reply

Eu ti-as propune sa renunti la poseta sau geanta. La traista in care iti tii tu lucrurile de obicei. Macar jumatate de zi. Oricum, orice ti-ar scrie oamenii pe aici nu renunta la crema cu SPF 🙂

11 years ago / Reply

am vizualizat. e imposibil. am 3 agende in acest moment. uneori car si calculatorul sau tableta. portofelul. n-am nimic cu buzunare asa de mari

11 years ago / Reply

Epilatorul electric. De 10 ani de cand mi-am permis sa-mi cumpar unul din prima bursa de la facultate nu ma pot lipsi de el. Tu crezi ca ai putea? Sau de fapt nici nu-l folosesti si preferi vizitele la salonul de cosmetica?

11 years ago / Reply

merg la salon, desi am unul acasa ca sa fie 🙂

11 years ago / Reply

la cafea:) implica oarecum o inovatie:)

11 years ago / Reply

Laptele demachiant si crema de fata,crezi ca te-ai putea lipsi de ele? Eu una nu as putea.

Leave a Comment


× 1 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!