bgbg

Ellida Toma si divele de alta data

de fiecare data cind merg la o ceremonie cu covorul roshu si le vad pe doamnele noastre imbracate ca nanashe mari ma intristez tare.

(nu ma refer aici la citeva tinere care au rasa si clasa – Andreea Raicu, Adela Popescu, Dana Rogoz si Laura Cosoi sunt in topul acestei liste)

in romania, pentru ca nu am avut o cultura a ceea ce inseamna glamour, sunt extrem de putine femei care stiu sa poarte o rochie de seara, care stiu ca, de exemplu, o rochie lunga de gala tre sa fie mai lunga decit o rochie lunga care o porti pe strada si iti dezvaluie incaltamintea.

iar de nestiinta lor profita o multime de doamne care-si fac “case de moda”.

***

in rochia de seara vezi cam cit de priceput e designerul – pentru ca are doua mari optiuni, fie face ceva complicat in geometria proportiilor si-atunci tre sa stie foarte bine sa croiasca, fie face ceva foarte simplu si, din nou, trebuie sa stie sa croiasca impecabil.

plus ca o rochie de seara, o rochie de gala trebuie sa fie dintr-un material pretios, nu dintr-o dantela ca o perdea cam cum sunt multe dintre produsele de la “casele de moda”.

***
am facut acest lung preambul ca sa va prezint de fapt o colectie foarte frumoasa de rochii de seara care reinterpreteaza glamour-ul anilor 30 pentru vremurile noastre, o colectie cu rochii care pot sta frumos pe orice covor roshu si din care va recomand cu caldura sa va achizitionati ceva daca aveti ceremonii corespunzatoare la care sa prestati.

colectia ii apartine unei tinere la debut in meseria asta, Ellida Toma si se numeste Cinema. e fix reinterpretarea moderna a elegantei divelor la care rivnim, din filmele anilor 30. un gen de eleganta care, purtata cu o atitudine pur singe, transforma orice femeie intr-o diva – in sensul rafinat al cuvintului…

n-o cunosc pe Ellida, desi am descoperit recent ca suntem prietene pe facebook si m-am bucurat, dar – pentru ca banuiesc ca va citi ce scrie aici, as vrea sa-i spun urmatoarele:

de acum incolo incepe, de fapt, greul.
ai o colectie minunata si, tocmai de aceea, va trebui sa muncesti si mai mult.
in lumea in care tocmai ai pasit sunt multi care vor sa triseze si, ca sa razbata, lupta fara fair play. mai mult decit in multe alte industrii/lumi.

simplitatea in eleganta e cel mai greu de pastrat. e ca la actorie, cind incepi sa ai succes si stii ce-i place publicului, esti foarte foarte tentat sa te folosesti de giumbushlucurile pe care le-ai descoperit ca “prind” ca sa fii sigur ca ai aplauze la sfirsit.

bafta si inspiratie. si perseverenta. din ce vor fi mai multe dintre rochiile tale pe covorul roshu la ceremonii, vei avea nevoie de nervi si mai puternici:)

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Superbe rochii! Inspira simultan feminitate si fluiditate!
Si sustin faptul ca un model de fotografie nu reprezinta neaparat o silueta filiforma:)
Ca fapt divers, mie imi place si Maria Lucia Hohan.

11 years ago / Reply

si mie imi place mult maria lucia hohan

11 years ago / Reply

Cristina,multumesc foarte mult ! Inceputul meu,incurajat de oameni ca tine,pare sa aiba si viitor.
E mare lucru sa ai o vorba buna, o apreciere de calitate ….scrisa ….asa…si cu suflet.
Vreau sa nu dezamagesc oamenii care mi-au apreciat munca! Pe viitor,sper sa merit cuvinte la fel de frumoase.Eu asa vreau! Multumesc ! 🙂

Leave a Comment


1 × eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!