Cthulhu nailCthulhu nail

desene pe unghii

eu sunt dintre cele care isi poarta unghiile  de la miini scurt si intr-o culoare nud. rareori, cel mai adesea asortat cu o rochie de seara, unghiile mele capata culoarea rosie. in schimb in fiecare saptamina cind imi fac pedichiura, optez pentru rosu la unghiile de la picioare. mi se pare sexy si, imi plac lucrurile care-s sexy dar nu sunt la vedere, nu sunt pentru toata lumea.

ei bine, comportamentul meu in materie de manichiura si pedichiura arata o persoana conservatoare, asa ca imaginati-va ca nu sunt chiar un fan al trendului cu multe desene si acrobatii pe unghii.

acum ceva vreme, cind o duduie care isi desenase Alba Ca zapada pe unghii mi-a spus ca a stat 4 ore la manichiura tot ce aveam in cap era “de ce sa pierzi patru ore din viata pentru horosenia asta?!”

*

cum sunt multi oamneni care nu au aceeasi parere ca si mine despre cum “sa ne purtam unghiile”, iata o tinara domnisoara care are mult timp liber si ceva talent la desen pentru ca si-a transformat unghiile in mici opere de arta prin desene in miniatura.

tinara se numeste Kayleigh O’Connor, are 23 de ani.

Leave a Comment


two × = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!