athena-7-minute-liftathena-7-minute-lift

un super cadou de Craciun – Adonia Athena 7 min lift

stiu ca sunteti in agitatia cadourilor, eu sunt in agitatia impachetarii (nu a cadourilor, ci a bagajelor), dar… daca inca nu stiti ce cadou special sa faceti mamei sau prietenei celei mai bune am eu o idee foarte buna.

am scris acum ceva vreme despre crema care pur si simplu iti face un photoshop al ridurilor in 7 minute, adonia athena 7 min lift.

daca vreti sa surprindeti pe toata lumea la Revelion si sa fiti intrebata la fiecare pas “dar ce ai facut anul asta de pari mai tinara cu 10 ani”, crema asta e miracolul de care aveti nevoie.

stiu ca spun toate reclamele de la toate produsele anti ageing ca reduc ridurile si ca fac minuni, unele chiar si fac.

dar crema asta e pur si simplu uluitoare cum face sa dispara ridurile de pe fata si de pe git. inclusiv la coltul interior al ochiului unde nu te prea ajuta niciun produs de make-up si, din cite am auzit, nici botoxul.

are in compozitie uleiuri organice grecesti care pur si simplu umplu spatiu dintre riduri – genul de efect pe care-l au si rujurile care maresc volumul buzelor.

partea simpatica este ca in aceasta perioada e o oferta speciala pentru doua produse iar reducere de 27%. ceea ce inseamna ca poti sa-ti iei si tu si sa faci un cadou pentru o prietena.

eu mi-am propus ca intre Craciun si Revelion sa fac un party de fete si sa le fac o surpriza Adonia Athena 7 min lift prietenelor mele. abia astept sa vad cum se bucura dupa ce testeaza crema pt ca vor avea fetele mult mai tinere si mai luminoase.

efectul de pump up dureaza 8 ore 🙂

2 Comments Published

9 years ago / Reply

buna cristina,

stii cumva de unde se poate achitiona aceasta crema in romania?
site-ul lor este “inchis pentru mentenanta” de ceva timp
adresa de email de pe pagina de Facebook nu este activa

multumesc anticipat

9 years ago / Reply

imi pare rau dar , din cite stiu eu, doar de pe site-ul lor se putea cumpara

Leave a Comment


+ 2 = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!