Fibrology-Laetitia-CastaFibrology-Laetitia-Casta

s-a inventat substanta care mareste diametrul firului de par

dintre toate tratamentele pentru par pe care mi le-am facut in viata mea (si mi-am cam facut) cea mai de succes a fost  o masca cu ou, multa miere, avocado si ulei de argan. genul acela de masca al carei efect e ca iti simti parul mai plin, firul mai gros, mai dens.

ei bine s-a inventat substanta care pusa in sampon mareste diametrul firului de par.  se numeste filloxane si se gaseste intr-o gama completa pentru ingrijirea parului de la Elseve – Fibralogy.

Filloxane este o molecula care are abilitatea de a-si schimba starea lichida intr-una solida. Tehnologia exclusiva Fibrology permite moleculei Filloxane sa patrunda in profunzimea fibrei capilare, pana la nucleu.

Datorita abilitatii lor de a crea conexiuni multiple cu fibra capilara, molecula Filloxane creeaza o noua materie capilara, iar parul se simte instantaneu mai dens.

am fost la lansarea gamei si am primit cadou samponul si balsamul si n-am alt ceva de spus in favoarea produsului pe care l-am si testat cum am ajuns acasa in seara respectica, decit sa va spun ca astazi am mers prin trei magazine ca sa -mi cumpar si masca si booster-ul (un intensificator special al efectului).

am gasit crema, nu si boosterul dar voi persevera.

efectul e chiar cel pe care-l descrie. simti firul de par mai gros – poate chiar mai intens decit la masca in care era miere si avocado – , ai volum mai mult la par si  e foarte foarte usor de pieptanat.

cine are firul de par subtire stie ca se poate incurca usor si se si poate rupe usor la periere.

*

altfel mi se pare foarte tare unde a ajuns tehnologia si stiinta. s-a creat o substanta care se alatura materiei din firul capilar, ii preia proprietatile si ajuta sa-i mareasca diametrul. iar asta duce la par mai dens, mai mult volum.

suna foarte foarte SF. si e ceva care e pus in samponul nostru.

preturile nu sunt SF’:  sampon si balsam 16,90 lei fiecare; masca 30 lei si tratament Booster 27 lei.

 

5 Comments Published

10 years ago / Reply

Dacă nu citeam la tine, ziceam că e un mare bullshit. Dar așa… o să-l încerc și eu!

10 years ago / Reply

pian nu m-am spalat pe cap sa vad, nu am crezut. si la 3 zile distanta am scris, tocmai ca sa vad ca tine, ca nu e un efect de volum, ci e mai mult de atit. si este. astazi mi-am miscat fundu’ prin magazine sa caut si boosterul si masca.:)

10 years ago / Reply

Oh, păr subțire, eterna mea dramă! Așteptam de mult timp o soluție, așadar o să încerc 😀

10 years ago / Reply

Am citit la tine despre produse și mi-am propus să le cumpăr, le-am găsit în Mega Image, acum le-am și testat și mi-au plăcut tare. Nu știu încă dacă e doar volum sau și altceva, dar oricum ar fi îmi place efectul – mi s-a părut corect să revin aici și să-mi las părerea, asta după ce tot de aici am aflat de produse 🙂

10 years ago / Reply

si eu le folosesc. 🙂

Leave a Comment


× eight = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!