Cristina Bazavan_140226_eucerin_62300-1200Cristina Bazavan_140226_eucerin_62300-1200

experiment: cum spunem cind nu vorbim

Imi place sa ma uit la ce spun oamenii cind nu vorbesc. Expresiile chipurilor lor fac uneori mai mult de o mie de cuvinte si parte din raspunsul la intrebarea “cum naiba faci de iti spun oamenii atit de repede povestile vietilor lor?” sta fix in aceasta atentie pe care o acord expripresiilor chipurilor oamenilor.

De multe ori intr-un interviu nici macar nu pun intrebari, continui propozitiile pe care ei le lasa in aer cit sa-I ajut sa mearga mai departe, dar chipul meu le arata in fiecare secunda ca sunt atenta la ei, ca sunt empatica si ca inteleg nuantele intimplarilor pe care mi le destainuie.

Expresivitatea chipului e una dintre cele mai mari bogatii pe care le purtam cu noi pentru ca e rezultatul a tot ceea ce am fost in viata pina la acel moment.

Iubesc oamenii care au relaxarea sa-si arate emotiile pe fatza. Despre asta va povestesc insa in curind cind va spun si de ce m-am lasat fotografiata de Alex Galmeanu cu “garda jos”, in timp ce vorbeam fara cuvinte.

One Comment Published

10 years ago / Reply

Imi imaginez ca spuneai “Nu imi place sa fiu pozata, dar acum sunt calma, bine. linistita si incerc sa iti vorbesc fara sa spun nimic. Dar hai mai repede ca nu pot sta prea mult timp locului” :)) Love it!

Leave a Comment


6 − = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!