shutterstock_154123505shutterstock_154123505

despre copiere. vanitate

Din cind in cind ma incrunt cu gindul la unii oameni.

Mai ales la cei care, sperind sa faca business in online, merg exact in spatele meu, pe drumul meu; daca mie imi place un film, imediat le place si lor; daca mie imi place un dansator, peste noapte devin fanii acelui dansator desi e foarte probabil sa nu-i fi vazut niciun spectacol inregistrat, darmite in vreun show live prin lume; daca eu introduc pe blog moda, imediat apare si pe blogul lor moda… si asa mai departe.

Ba chiar, via facebook, se imprietenesc cu prietenii mei si le comenteaza glorios la orice postare ca si cum i-ar cunoaste de o viata.

Stiu ca e o strategie de marketing cumva eficienta sa fii “second best option” adica, in cazul in care eu nu accept un deal de publicitate, sa ai o sansa sa fii acolo in carti, dar chiar si asa ma gindesc, din cind in cind, “Oare nu s-or fi saturat sa mearga in urma mea mereu? Oare nu-si doresc un drum al lor?”

 

Dupa care imi spun ca am avut norocul sa am niste date fizice speciale, iar asta a dus la o anduranta la oboseala si la stress mai mare decit a majoritatii oamenilor, asa ca pot sa fac – in timp mai scurt – mai multe lucruri decit ar face majoritatea.

Ce nu inteleg e de ce le place sa mearga in spatele meu?

Si mai ales cum de nu se prind ceilalti de treaba asta.

*

E o postare despre vanitate.

Si a mea. Si a celor care merg in spatele meu.

***

foto cover via shutterstock, cuvint cheie “follow”

3 Comments Published

10 years ago / Reply

poate, candva, cand vei avea chef si starea necesara, sa le dai numele, sa spui cine sunt persoanele astea care prefera sa traiasca ca niste lipitori in loc sa tinda sa devina niste human being. mi-ar placea ca atunci cand cineva le cauta numele pe google sa scrie in dreptul lor: COPIATORI!

10 years ago / Reply

Dar e o postare a dracului de buna!

10 years ago / Reply

Si pe mine ma enerveaza chestia asta si consider ca oamenii aceia sunt lipsiti de personalitate. De exemplu, am o anumita persoana, culmea inrudita oarecum cu mine, care imediat cum gasesc ceva nou (in general produse alimentare, sucuri etc.) devine brusc consumatoare infocata a lor (spre deosebire de mine care le gust o singura data, imi place sa variez ce mananc sau port, chiar si pasta de dinti:))

Leave a Comment


eight − 1 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!