shutterstock_135545111shutterstock_135545111

romani despre care ati vrea sa stie lumea

 

care sunt romanii despre care ati vrea sa stie lumea, sa se mindreasca toata lumea cu ei si cu mintea si caracterul lor frumos.

romani pe care nu-i vedeti prea des la televiziune, sau despre care nu s-a scris inca nimic.

acum citeva saptamini am avut placerea sa fac parte dintr-un proiect minunat in care am intilnit 3 dintre romanii speciali aflati in BOOK Of Success by Glenfiddich, un proiect care cauta romanii care ar putea fi mentori pentru tinerii aflati la inceput de drum.

romanii care se recomanda prin performante profesionale promitătoare in domeniile in care activeaza si printr-o carte de vizita care se remarca printr-o imagine impecabila, care au potențialul de a schimba ziua de miine si reflecta valori ca spirit de pionierat, ambitie, leadership, inspiratie si incredere.

am vorbit atunci cu Mihai Pohontu (unul dintre cei 7 Vicepresedinti ai Disney Co), cu Attila Kim (unul dintre cei mai cunoscuti arhitecti romani peste hotare) si cu minunata Andreea Badala (designerul ale carei creatii au fost purtate de Beyonce sau Madonna).

toti oameni cu un incredibil bun simt, cu o modestie minunata si de o discretie pe care ai vrea sa o invete toata lumea ca materie obligatorie la scoala.

ei bine, acum suntem in faza a doua a proiectului si voi propune 3 nume pentru viitoarea etapa a Book of Success. ma gindesc insa sa o fac cu ajutorul vostru.

spuneti-mi pina joi la ora 12.00 ce romani v-ar placea sa fie in BOOK OF SUCCES by Glenfiddich si voi alege o propunere care va fi primi un gift pack Glenfiddich foarte foarte simpatic.

e momentul sa actionati, pentru ca sigur ati zis de multe ori “uite ce om minunat si nu-l promoveaza nimeni”. acum il puteti promova voi

va astept propunerile cu nerabdare

foto cover: shutterstock

11 Comments Published

10 years ago / Reply

Grigore Lese 🙂

10 years ago / Reply

Marina Constantinescu

10 years ago / Reply

Un talent autentic, un om minunat si o poveste de viata din care multi ar avea ce invata — Razvan Ciobanu

Si Valentina Vidrascu — o moldoveanca pe care o iubesc fara sa o cunosc, care a reusit ceea ce multi si-au propus si reinventeaza de ani buni ia romaneasca in creatii demne de orice podium

10 years ago / Reply

Sunt 2 romani despre care am scris recent pe blog. Unul dintre ei a speriat America pentru ca a purtat Google Glass la cinema iar presa din Ro a scris foarte urat despre el. Eu am reusit sa il conving sa imi dea singura lui luare de pozitie: http://www.pietricel.ro/interviu-cu-romanul-retinut-la-cinema-in-sua-pentru-ca-purta-google-glass/
Apoi e un roman care s-a mutat in Marea Britanie satul de proasta-crestere a concetatenilor lui. L-am descoperit intr-un clip BBC si apoi l-am convins sa imi povesteasca despre el: http://www.pietricel.ro/romanii-sunt-singurii-oameni-de-care-te-feresti-la-londra/ oricare dintre ei ar merita.

10 years ago / Reply

Uca Marinescu.

10 years ago / Reply

Dr Oprita, coordonatorul Smurd Bucuresti-Ilfov

10 years ago / Reply

Janina Nectara. Apare deja in Forbes (30 sub 30), dar mi se pare o performanta ce denota cu adevarat succes, chiar si pentru o varsta mai inaintata decat a ei

10 years ago / Reply

Eu o propun pe Natalia Ungureanu. Un om extraordinar de frumos si bun. Este director general al asociatiei Touched Romania si efectiv traieste pentru si prin asociatie. Peste 200 de copii sunt alaturi de mamele lor datorita eforturilor ei, datorita sacrificiilor ei si datorita devotamentului ei.
Sprijina femeile abuzate, copiii abandonati, copiii strazi sau copiii bolnavi si are o sumedenie de programe prin care ii ajuta. Trei fetite abandonate ii spun mama si ii sunt recunoscatoare ca au terminat o scoala si ca au fost crescute intr-o familie.
Nu o cunoaste nimeni si nu cere sa fie cunoscuta. Nu cere nimic niciodata. Doar ofera.
Este un om simplu si normal, dar cu un caracter incredibil. Un om atat de bun cum nu mi-a fost dat sa cunosc vreodata. Este un om simplu care ofera mereu totul pentru ceilalti si ar fi frumos ca, macar o data, sa fie ea cea care primeste 🙂

10 years ago / Reply

Uca Marinescu

10 years ago / Reply

Sunt mai multe nume:

1. Sir George Iacobescu – Presedinte Canary Wharf
2. Andrei Hagiu – singurul roman care preda la Harvard Business School (http://www.hbs.edu/faculty/Pages/profile.aspx?facId=337239)
3. Dana Smith – unul dintre cei mai premiati antreprenori romani din lume (http://www.obelisksupport.co.uk/working-for-us/tina-syvier/dana-denis-smith)

10 years ago / Reply

Florian Doru Crihana 🙂

Leave a Comment


four − = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!