VICHY - LIFT ACTIV OPENVICHY - LIFT ACTIV OPEN

Jurnal de bord: Am testat Vichy LiftActiv Supreme intr-una dintre cele mai dificile zile

Vineri a fost  ziua in care am testat Vichy Lifactiv Supreme. Veneam dupa zile in care am dormit foarte putin si am avut foarte mult de lucru, asa ca m-am bazat foarte tare pe magia pe care poate sa o faca aceasta crema.

Pentru foarte multe ore m-am aflat la Europa FM in intilniri, iar seara am mers la o ceremonie cu multi oameni importanti.

Am sa relatez pas cu pas intimplarile acestei zile intr-un jurnal live. E o premiera pentru ca nu obisnuiesc sa povestesc atit de amanuntit detalii din activitatea mea:).

Trebuie sa recunosc ca, stiind performantele Vichy Liftactiv Supreme,  crema antirid care actioneaza zilnic pentru ziua de miine (despre care am scris aici), cind am primit cutiuta cu potiunea magica am deschis-o si am aplicat -o usor. Stiu deci ca are efect de super luminozitate si prospetime (am aplicat-o seara si s-a observat imediat o schimbare pentru ca fata pur si simplu reflecta lumina). Asa ca ma astept chiar sa faca magie, nu doar asupra chipului meu ci si asupra starii mele de spirit.

m-am trezit la 6. ma durea fiecare oscior de parca in zilele trecute ma luptasem cu toti zmeii. ( stiu ca joi am spus o poveste frumoasa la o conferinta GfK despre cum se construiesc comunitatile online, dar publicul din sala nu stia ca pentru mine experienta a fost atit de stresanta incit, a doua zi, aproape ca nu voiam sa ma dau jos din pat)

la 7 m-am hotarit sa incep ziua. m-a binedispus George Zafiu de la Europa FM care mi-a trimis desfasuratorul matinalului pe care-l realizeaza  impreuna cu Vlad Petreanu, Desteptarea. e placerea mea sa vad cum prind viata in zimbete si multe glume simpatice informatiile pe care le au pregatite pentru ascultatori. vineri aveau 15(!!!) pagini.

la 7. 30 m-am uitat in sfirsit in oglinda. stiam ca am niste cearcane cit Casa Poporului, dar ma bazam pe anti cearcan si pe … Vichy LiftActiv Supreme.

la 8. 15 am luat-o prin frig la plimbare la coafor (daca va aduceti aminte vineri a nins). Nico – coafeza mea preferata – nici nu mai credea ca ajung. Dar, cum spuneam, in seara respectiva aveam un eveniment important, iar simbata, a doua zi, o intilnire cu cititoarele blogului si nu se cadea sa nu fiu aranjata.

 8.45 prima persoana care a remarcat ca e ceva special cu fata mea a fost Nico. m-a intrebat daca m-am vopsit de cind nu m-a mai vazut ea pentru ca fata mea e mai luminoasa in raport cu parul. i-am zis ca am o lotiune magica, zina mea buna, si ca unul dintre efectele pe care le are este ca aseaza o pelicula luminoasa pe fatza, pelicula care reflecta lumina si imi reduce si din aspectul ridurilor. pe linga faptul ca actioneaza peste zi ca sa nu imi “cada fatza” si sa mi se duca machiajul.

11.30 dar din dar se face Rai pentru ca zilele trecute le-am povestit de lotiunea magica si celor doua doamne cu care lucrez direct in partea de comunicare promovare la Europa FM, vineri le-am adus si lor cadou de 8 martie, cite o cutiuta. le-am adus zimbetul  pe buze intr-o zi de iarna in primavara calendaristica.

13.30 o intilnire. inca un compliment despre cit de luminoasa e fatza mea. “radiezi! esti indragostita?”. “vine primavara si am o lotiune magica”, am raspuns eu pentru ca, asa cum ma stiti, nu imi place sa vorbesc mult despre viata mea privata:)

15.00 fatza mea inca e luminoasa, am mai retusat la categoria anticearcan, dar in rest nu pare ca vin dupa macel. la ora 16 a venit o alta intilnire. simpatica.

ora 19.00 – cina cea importanta. discutam proiecte care se vor intinde pe un an de zile, se anunta un an frumos si am, desigur, un mare zimbet pe chip. si, tot desigur, si acolo m-a fost remarcata luminozitatea fatzei.

ora 21.30 in sfirsit acasa. ritualul de demacheiere, de aplicare din nou a potiunii magice Vichy LiftActiv Supreme ca sa lucreze peste noapte si pentru ziua de miine:)

a doua zi la ora 12 am avut intilnire cu cititoarele. le-am spus eu ca sunt obosita, ele nu pareau ca s-au prins dupa chipul meu… sau erau politicoase.

*

De vineri am testat in fiecare zi Vichy LiftActiv Supreme si am primit in continuare multe complimente. Ziceam zilele trecute ca pentru mine un chip frumos e unul luminos, iar Vichy LiftActiv Supreme reuseste sa lumineze fata si, cum promite, reuseste sa mentina efectul pentru toata ziua.

Astazi am fost la Radio 21 de la ora 8.00; la ora 18 voi fi la Bookland sa-l introduc pe Mihai Gainusa organizatorilor (gazda matinalului de la Radio 21 va fi speaker in aceasta seara la conferintele Bookland) si , imediat dupa, plec in viteza catre libraria Humanitas Cismigiu pentru ca trebuie sa vorbesc la o lansare de carte. Am citit mult noaptea trecuta ca sa termin cartea lui Peter Frank “M-am saturat sa fiu prost – incursiune in gindirea critica pentru oameni de afaceri si nu numai “, dar nu mi-a zis inca nimeni ( e ora 14.30) ca par f obosita (si ieri am vorbit la o conferinta, si astazi mi-am fost iar greu sa ma dau jos din pat… cam ca in Ziua Cirtitiei:) ).

Dar si astazi m-am bazat pe Vichy LiftActiv Supreme si pe anticearcan:)

Leave a Comment


two − = 1


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!