lg flex 2lg flex 2

stiam de ce am asteptat atit sa-mi schimb telefonul: LG FLEX 2 in oferta speciala la Vodafone (P)

Prietenii mei stiu ca am un LG Optimus Black de mai bine de 3 ani. Imi place mie telefonul asta, imi place mult ecranul lui mare (fara ca telefonul sa fie urias) si, in ciuda tuturor mistourilor prietenilor care au incercat sa ma convinga sa trec la next level, eu nu m-am despartit de el.

Am acasa un telefon nou pe care-l tin in cutie si mi-am gasit tot felul de scuze numai ca sa nu fac transferul de contacte in el si sa incep sa-l folosesc.

Dupa ce am vazut cum arata noul LG Flex 2, am inteles ca de fapt un ingeras imi zicea la ureche: mai asteapta putin, mai asteapta putin.

Ia uitati-va la minunatie. Recunosc ca, mie, LG-urile mi se par telefoanele cele mai feminine, cele mai elegante,dar cum ziceam sunt utilizator. In plus cred ca aceasta noua minunatie, cu ecranul sau curbat ofera o experienta foarte speciala – de a fi cu totul acolo – la vizionarea imaginilor.

 

ei bine, de ieri la Vodafone se poate face precomanda (pina pe 19 martie pentru acest telefon)

eu sunt client Vodafone, deci norocul meu :), cum ziceam “ingerasul meu” …

*

Noul smartphone LG Flex 2 este disponibil la pre-comanda online, prin Call Center, in reteaua de magazine proprii Vodafone sau ale partenerilor, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus).

Utilizatorii care vor achizitiona noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD de 16 Gb Kingston. In plus, toti utilizatorii care inregistreaza o pre-comanda pentru smartphone-ul LG G Flex2, in perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, si o carcasa speciala.

*
Nu ma pricep la caracteristicile telefonului, eu mi-am ales LG-ul fix pe considerente estetice si functionale (bateria mea rezista muuuuult mai mult decit al altor telefoane), dar pentru cunoscatori las aici si caracteristicile

Ecranul Plastic-OLED Full HD de 5,5 inci
Primul smartphone disponibil cu procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810
Carcasa spate cu functie Self-healing
Fast Charge permite încărcarea bateriei de 3000mAh până la aproape 50 % în aproximativ jumătate de oră + capabilitati 4G

One Comment Published

9 years ago / Reply

după ce mi s-a furat într-un mod destul de violent telefonul foarte inteligent și frumos și cu ecran mare (îl foloseam mai mult pe post de tabletă), am fost nevoită să îmi fac un downgrade la un model de telefon mai puțin inteligent. tot amân să achiziționez unul nou fiindcă mi-e teamă că istoria se va repeta și voi fi pusă iar în situația aia neplăcută. însă, ce ai postat tu acum mă face să reconsider lucrurile și să înfrâng PTS-ul. doar ne facem viața mai frumoasă și cu lucrurile astea care n-ar trebui să conteze, precum un telefon 🙂

Leave a Comment


− 3 = six


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!