chameleon-body-painting-optical-illusion-johannes-stotter-2chameleon-body-painting-optical-illusion-johannes-stotter-2

Iluzia optica a unui cameleon

Text de Raluca Antuca

Nu tot ce vezi este ceea ce pare a fi! Pregătiți-vă să fiți uimiți de o imagine cu un cameleon care nu este ceea ce pare!

Johannes Stötter este un bodypainter super talentat din Italia, care a realizat o iluzie genială, folosind corpuri umane pentru a forma imaginea unui cameleon.

Procesul de pictare a celor două femei a fost complicat, pentru că nu trebuie să existe nicio bucățică de piele care să demaște utopia, iar culorile trebuie să se contopească. Părul femeilor a fost mascat cu clei pentru a-l ascunde. Pentru a face designul acestei opere de artă a durat patru ore, iar munca efectivă de pictare a necesitat șase ore, deși Johannes a fost ajutat de un asistent.

Artistul are un talent incredibil atunci când vine vorba de a masca sau de a transforma ceva, accentuând anumite forme pentru a reda altceva. A mai avut proiecte similare, de exemplu a construit iluzia unei broaște folosind cinci oameni. Johannes a debutat în 2009 la un festival de bodypainting din Australia, iar din 2012 a primit recunoaștere internatională ca fiind cel mai bun body artist.

Dacă ți-a plăcut munca lui așa de tare cum mi-a plăcut mie, intră pe site pentru alte noutăți!

Leave a Comment


nine × = 36


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!