shutterstock_bebeshutterstock_bebe

AJUTATI-MA cu un MULTUMESC pentru niste oameni buni

Doamnelor si domnilor, dar mai ales Doamnelor,

Va rog tare sa ma ajutati intr-un demers special catre Comisia pentru munca si protectie sociala din cadrul Camerei Deputatilor.

“Salvati copiii” a facut o propunere de dublare a alocatiei de stat pentru copii (de la 42 la 84 de lei) , doar ca in comisia respectiva mai multi oameni au votat impotriva. “Salvati copiii” a scris personal catre domnii deputati care se opun acestei mariri, dar nu a primit niciun raspuns.

Sunt convinsa ca nu e vorba de rea intentie, sunt convinsa ca nu au uitat cit de important era fiecare leu pe care-l aveau mamele domniilor lor cind erau copii – pe vremea lui Ceausescu – si mincarea era greu de gasit.

Probabil ca a fost o eroare si domnii deputati, cu o doamna alaturi, toti de la PSD, n-au citit cu atentie proiectul de lege, pentru ca altfel cam toti au vrut pensii speciale pentru  munca domniilor lor depusa in Parlament.

Asa ca va rog tare sa ma ajutati sa le trimitem cite un MULTUMESC. Nu glumesc, nu sunt ironica, sunt foarte serioasa si nu cred ca astazi, in Romania in care toata lumea urla la toata lumea, mai putem schimba ceva cu raul in fata.

Iata deputatii din comisie si felul in care domniile lor au votat.

Miine se voteaza din nou, asa ca va rog mult mult mult sa ma ajutati urmind pasii de mai jos.

Va rog mult sa luati cu copy/paste aceste adrese de mail:

adrian.solomon@cdep.ro, mkbalta2005@yahoo.com, varolamet@yahoo.com, dorel.covaci@cdep.ro, delureanu@ymail.com, cristian.sefer@cdep.ro, contact@violetatudorie.ro

Si sa trimiteti un mesaj comun catre toate mailurile.

MULTUMESC ca iti mai aduci aminte cit de greu a fost si in copilaria ta. Si ca ii vei ajuta miine pe milioanele de copii din Romania care traiesc cu o alocatie de 42 lei, dind aviz pozitiv propunerii legislative care vine din partea Salvati Copiii.

 

Sunt sigura ca o avalansa de mailuri cu mesaj pozitiv va face mult mai mult bine decit daca am protesta. Si , cu cit vor fi mai multe mesaje, cu atit impactul asupra lor va fi mai mare. Cind au mai primit deputatii acestia sute de mailuri de multumiri?! Haideti sa-i surprindem pe deputati si sa-i ajutam pe cei care au copii.

Asa ca nu lasati pe seama altcuiva sa scrie, daca acest mesaj a ajuns la voi, va rog luati-va 3 minute si dati copy /paste la ce este bold si trimiteti-le catre deputati.

Vom face multi copii fericiti, si multi parinti vor fi mai relaxati macar pentru citeva zile, cind va fi vorba despre hrana copiilor lor.

Va multumesc foarte mult. Si va mai rog sa dati mesajul mai departe.

*

Rezultatul votului din comisie privind aprobarea măririi alocaţiei de stat pentru copii va influenţa votul final în plenul Camerei Deputaţilor pe marginea propunerii legislative.  http://salvaticopiii.ro/upload/p00010010_CrestereaAlocatiei.pdf

later edit: nu se accepta comentarii la aceasta postare, nu e despre a-i certa pe politicieni. va rog.


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!