dragos bucurdragos bucur

Concurs cu Dragos Bucur – sau experienta de la fotograf de vacanta la un pas spre profesionist

Il stiti pe Dragos Bucur, e unul dintre cei mai rigurosi actori de film din Romania, printre cei putini care au inceput sa lucreze si afara.

Pentru cine a lucrat vreodata cu el, Dragos mai e si un om foarte perfectionist care stie exact ce i se potriveste si pe care-l aduci ”pe drumul tau” doar cu argumente solide.

Zilele astea Dragos face un experiment impreuna cu F 64 la vedere pentru toata lumea, ii vedem transformarea de la fotograf amator de vacanta la un fotograf pasionat si care se pregateste sa faca pasul in lumea profesionistilor. Toti pasii experientei lui sunt filmati si sunt postati zilnic pe contul de youtube F64. Practic avem ca un mini serial, reality, despre cum invata Dragos Bucur lucruri despre fotografie.

Va imaginati ca la experienta lui cinematografica, Dragos stie o multime de lucruri tehnice, asa ca si pretentiile lui fata in fata cu cei de la F64 vor fi multe.

Partea si mai simpatica est eca la sfirsitul experimentului, F 64 ii face o expozitie foto, asa ca el trebuie sa si realizeze niste fotografii cit mai frumoase. Pentru ca multi oameni cu experienta se vor uita la munca lui.

*

Impreuna cu F64 va invit sa luati parte la experienta lui Dragos si sa participati la un concurs: uitati-va la toate filmuletele – ele vor fi postate pina pe 9 iunie in fiecare zi, incepind de astazi, si spuneti-mi care va place mai mult.

Premiul?

  – Un loc la atelierul video Multimedia Storytelling susținut de Ioana Moldovan si Laurențiu Colintineanu

– In mod normal acets curs costa: 1.200 de lei.

– Perioada atelierului: 19-21 iunie la studioul F64 din strada Bucovina.

iata primul film, el va fi continuat in playlist incepind de miine cu alte filmulete. Bucurati-va de ele si, cu ajutorul lor, invatati despre fotografie

in epoca instagram e bine sa stim cit mai multe despre fotografie.

 

4 Comments Published

9 years ago / Reply

Videoclipul meu preferat este episodul 8,testimonialul despre printing online.As vrea sa invat sa surprind cat mai interesant momente şi povesti frumoase, ca ulterior, sa pot printa si darui amintiri frumoase:)

9 years ago / Reply

Episodul 7, mai ales pentru mesajul expoziţiei de printuri, up there.

9 years ago / Reply

Ep5 pt1+pt2 – Serviciu Consignatie.
Funny episod si util in acelasi timp. Nu stiam de serviciul de consignatie.

9 years ago / Reply

Vaaai, de cand imi doresc cursul asta de Multimedia Storytelling!
Am auzit o gramada de lucruri bune despre el.

Cel mai mult mi-a placut episodul 5 – cel despre Serviciul Consignatie – in care Dragos parodiaza cu foarte mult umor un dialog Hamletian in care isi ia adio de la aparatul lui vechi de fotografiat.

Leave a Comment


two + 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!