Makeup1Makeup1

Campania #ClownContouring pe Instagram

Text de Raluca Antuca

Conturul facial face furori în social media, iar Kim Kardashian pare a fi cea mai devotată adeptă a acestui trend. Replica acestui stil de make-up este conturul de clovn, care ne arată ce înseamnă machiajul pentru fetele pasionate. Eu cred că adevărul e undeva la mijloc, deci merită apreciată inițiativa!

Vloggerița BellaDeLune și makeupby_alo și-au unit forțele pentru a realiza un video în care prezintă tehnici de conturare a feței. Doar că în loc să fie un tutorial, cele două își conturează fața destul de caraghios, cu nuanțe puternice și într-o simetrie asemănătoare unui clovn.

Acest clip se adresează celor care critică și le numesc clovni atunci când se machiază. Ca o replică adusă acestora, ele spun că arta machiajului este o formă de exprimare și de multe ori este chiar distractiv. Totuși fetele sunt de acord că nu ai nevoie de fond de ten sau farduri pentru a fi frumoasă.

De atunci, video-ul s-a transformat într-un trend popular pe Instagram, imortalizat de hashtag-ul #ClownContouring, iar mai multe femei au încercat să ne arate că machiajul este un fel de artă.

clowncontour2 clowncontour5 Makeup2 Makeup3 Makeup4 Makeup5 Makeup6 Makeup7

One Comment Published

8 years ago / Reply

Minunata galerie de poze

Leave a Comment


2 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!