Peechaya4 (1)Peechaya4 (1)

Doza de optimism a zilei cu fotografiile lui Peechaya Burrough

Text de Raluca Antuca

Peechaya Burrough este tipul de fotograf care realizează imagini jucăușe, minimaliste, care îți dau o stare de bine instant. Prin lentila aparatului foto, mâncarea se transformă în material artistic (un balon galben devine un gălbenuș perfect), iar arta origami este adusă la viață.

Nici nu prea contează conceptul, pentru că fiecare fotografie ne arată abilitatea extraordinară a lui Peechaya de a jonga cu obiectele din viața de zi cu zi și imaginația ei.

Pentru cunoscătorii de semiotică, este un fel de joacă între semnificant și semnificat, unde obiectele nu sunt ceea ce par. Realizate handmade, acestea ne aduc aminte de copilărie și de felul în care copiii văd lumea.

Fotografiile sunt luminoase, clare și plin de optimism, iar Photoshop a fost folosit doar pentru a accentua conceptul. La prima vedere, portofoliul ei ar părea prea simplu și modest, dar felul în care fotografa vede lumea face diferența.

Cum optimismul este cuvântul cheie, nu e de mirare că a reușit să ne arate că până și cele mai simple lucruri au potențialul de a deveni opere de artă.

peechaya1 (1) Peechaya1 Peechaya2 (1) peechaya2 peechaya3 (1) Peechaya3 peechaya4 peechaya5 Peechaya6 (1) peechaya6 Peechaya7 (1) peechaya7 Peechaya8 peechaya8 Peechaya9 Peechaya10

One Comment Published

9 years ago / Reply

Daca nu era minimalist prezentat, se pierdea mesajul in detalii.

Leave a Comment


− 1 = seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!