lugs1lugs1

O mămică a creat aparatele auditive decorate

Text de Raluca Antuca

Când fiul ei de patru ani a fost diagnosticat cu surzenie acută după câteva luni de viață, mămica Sarah Ivermee a înfruntat destul de multe dificultăți. Majoritatea copiilor care suferă de această boală au un simț al alienării dezvoltat, aspect oarecum neglijat de societate. Cei care poartă aparat auditiv se simt inferiori celorlalți și încrederea de sine le scade considerabil.

Ca o mămică devotată la nevoile copilului său, Sarah a vrut să decoreze dispozitivul care îl ajută să audă. Văzând cât de mult i-a plăcut acestuia, s-a gândit cum ar fi dacă ar ajuta familiile cu un produs de acest gen.

Astfel a creat în 2014 compania, Lugs, care vinde kit-uri prin care poți decora aparatele auditive pentru copii. Flori colorate, super-eroi și alte stickere promit să-i entuziasmeze pe cei mici și să-i facă să se simtă deosebiți.

O idee genială, care sunt sigură că va prinde tare bine stării de spirit a copiilor descurajați de boală. Câteva exemple de aparate auditive în imaginile de mai jos și puteți procura unul de aici!

lugs2 lugs3 lugs4 lugs5 lugs6 lugs9

Leave a Comment


8 + = eleven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!