vacantavacanta

Cadou: internet nelimitat in acest week end. Vrei?

Cind e Super Bowl in America e nebunie si se face o noapte alba, cind sunt Oscarurile, peste tot in lume e o noapte alba. Ei bine, asa se va intimpla pentru 2 zle in Romania pentru ca e internet la liber si nelimitat.

 

Probabil cea mai spectaculoasa actiune de comunicare a serviciilor sale – pe sistemul testeaza ca sa vezi cum e – o are Vodafone in acest week end: internet nelimitat in week end-ul 12-13 septembrie pentru toti utilizatorii, indiferent de tipul de abonament,

Internet nelimitat si gratuit, adica distractie maxima in online pentru tot week end-ul, o modalitate frumoasa prin care Vodafone aniverseaza un an de Supernet™ 4G.

Toti clientii vor avea acces la internet nelimitat automat, fara sa fie nevoie sa faca nimic suplimentar, nu trebuie activat nimic, nu trebuie sunat in call-center. Net nelimitat se activeaza automat. Traficul de date inregistrat in acest weekend nu va fi monitorizat, deci nu se va regasi nici pe factura – trafic de date gratuit.

Partea si mai simpatica este ca si cei care nu sunt utilizatori Vodafone se pot bucura de acest eveniment special:

“In perioada 14-18 septembrie, toti cei care nu sunt clienti Vodafone vor putea merge in orice magazin Vodafone (important: nu in reteaua partenerilor) si vor lua un SIM 0 cu 2 zile net nelimitat. Setarea de Net Nelimitat pe SIM 0 se va face manual de catre agentii din magazin. Dupa expirarea celor 2 zile, clientul ramane cu SIM-ul 0 pe care, dupa reincarcare, va putea activa orice extra- optiune. Cartela ramane active timp de 60 zile.”

 

Atentie weekendul incepe vineri de la 00.00  si se termina duminica ora 23.59 si e de fapt Revelionul internetului in Romania, Super bowl-ul internetului in RO, week endul de Oscar al internetului in RO.

 

Multi dintre prietenii mei din strainatate spun despre Romania ca este tara in care utilizatorii de internet sunt rasfatati , acum suntem de invidiat cu totul. Un week end cu net nelimitat gratuit si e visul oricarui utilizator.

E pentru prima oara cind se intimpla un eveniment de o asemenea amploare si cu o asemenea oferta in Romania, asa ca sa ne bucuram cu totii din plin de el si sa avem amintiri frumoase la sfirsit.  Cam ca in filmuletul de mai jos

 

(P)

One Comment Published

9 years ago / Reply

Este adevarat ca aceasta oferta nu este valabila pentru clientii din roaming? Asa mi s-a spus din call center….In fapt si acestia sunt abonati vodafone…

Leave a Comment


nine − 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!