Estonian-students-build-amazing-unplugged-walk-in-megaphones-in-the-middle-of-nowhere5__880Estonian-students-build-amazing-unplugged-walk-in-megaphones-in-the-middle-of-nowhere5__880

Un megafon modern în pădurile din Estonia

Text de Raluca Antuca

Câțiva tineri care studiază arhitectura au construit un megafon gigantic din lemn și l-au amplasat în pădurile din Estonia. Ideea îi aparține lui Birgit Õigus, care a realizat o instalație acustică care amplifică sunetele din pădure.

Pe principiul scoicii pe care o pui la ureche și asculți marea, instalația creează un sunet unic, pentru că este plasat la o distanță ideală și într-un unghi în care sunetul vine din trei direcții. Megafonul este un amestec de arhitectură contemporană și natură sălbatică. Poate fi folosit și ca un loc de relaxare, unde te poți întinde și odihni.

Instalația este făcută din lemn, deci se încadrează perfect în decor. Ba chiar oferă un contrast de culoare, pe care alpiniștii și iubitorii de natură o apreciază!

Estonian-students-build-amazing-unplugged-walk-in-megaphones-in-the-middle-of-nowhere1__880 Estonian-students-build-amazing-unplugged-walk-in-megaphones-in-the-middle-of-nowhere2__880 Estonian-students-build-amazing-unplugged-walk-in-megaphones-in-the-middle-of-nowhere4__880 Tonu-Tunnel_P_1308-Pano__880 Tonu-Tunnel_P_1344__880

Leave a Comment


+ 6 = seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!