adidas_futurecraft_lr2adidas_futurecraft_lr2

chiar OMG!: adidas lanseaza incaltamintea pe care o printezi in magazin

tehnologia a avansat dincolo de ce ne puteam noi imagina in urma cu 10 ani, ba chiar si in urma cu 5 ani. sunt momente ca acestea, cand descopar cate o stire care pare senzationala prin inovatia tehnologica despre care vorbeste, cand ma gandesc ce frumos ar fi fost sa poata vedea Jules Verne minunatiile acestea. ar fi ca si cum milioane de copii i-ar multumi pentru bucuriile lecturilor povestilor sale.

putin mai devreme am aflat ca adidas tocmai a lansat Futurecraft 3D, un pantof  de alergare inedit cu talpa printata 3D, care se ajusteaza perfect nevoii de amortizare al fiecarui picior in parte.

 

Imaginează-ți că mergi într-un magazin adidas, alergi pe banda de alergare și îți poți achiziționa  imediat o pereche de pantofi de alergare printați 3D – aceasta este ambiția tălpii adidas printate 3D.

Creând un mulaj extrem de flexibil, realizat din carbon, ce urmărește perfect conturul piciorului și stabilește punctele esențiale de presiune, va pregăti fiecare atlet pentru cea mai bună experiență de alergare. Conectat la date cu specificații exacte și tehnologii care au la bază scanarea piciorului, oferă oportunități unice de a avea pantoful personalizat încă din magazin.

adidas 3D detaliu adidas 3D

 

Pentru mine e o informatie ca o intamplare din Jules Verne desi stiu ca exista deja multe minuni realizate cu ajutorul imprimantelor 3D.

Dar va imaginati cit de spectaculoasa este realitatea? Cat de departe a ajuns omenirea?

 

adidas a anuntat odata cu aceasta inovatie ca in urmatoarele 6 luni vor mai lasa produse inovatoare.

uhaaa

Leave a Comment


− one = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!