iPhone6s_2Up_HeroFish_PR_HEROiPhone6s_2Up_HeroFish_PR_HERO

iPhone 6s si iPhone 6s Plus ajung, cu ceremonii speciale, in aceasta noapte la Vodafone (p)

In aceasta seara va fi iures la mine-n cartier, in Centru Vechi adica. Nu au inceput inca petrecerile din week end, desi de cand s-au intors studentii e un week end perpetum pe la terase, ci Vodafone organizeaza o lansare speciala pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

Evenimentul are loc la concept store-ul Vodafone de pe Lipscani, incepand cu ora 22.00 si e parte dintr-o traditie a lansarilor iPhone la Vodafone.

Nu doar la mine-n cartier e lansare, mai sunt alte 15 magazine din tara care au program special pentru lansarea din aceasta noapte. Oferta speciala a serii spune ca la abonamentul RED 89, utilizatorii pot achizitiona noul iPhone 6s la 0 Euro sau noul iPhone 6s Plus la 99 euro.

Alte magazine deschise in Bucuresti vor fi la: Baneasa Mall, Plaza Mall si Vodafone Experience Store, in AFI Palace Cotroceni.

Puteti afla detalii despre lansare, in timp real, pe pagina de Facebook Vodafone.

*

vreau doar sa mai adaug ceva simpatic.

zilele trecute postam pe facebook multumiri pentru echipa Vodafone de pe Lipscani care au gasit rapid o solutie pentru a-mi rezolva necesarul de  transfer de date/ internet pe termen scurt, pe durata unui week end in care aveam un proiect complicat.

spuneam atunci ca am verificat si nu sunt in niciun tabel special care sa-mi asigure zambete si o atentie speciala din partea angajatilor si ca, asa cum spunem despre lucrurile rele care ni se intampla, mi se pare frumos sa si laudam cand ni se rezolva problemele cu promptitudine.

la vremea respectiva nu stiam ca Vodafone este CEA MAI BUNA RETEA CERTIFICATA, recunoscuta recent pentru performantele sale in materie de viteza de date:

“Vodafone Romania furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015. Intregul studiu poate fi gasit la acest link http://opensignal.com/reports/2015/09/state-of-lte-q3-2015/

Leave a Comment


− five = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!