mihaela glavan14mihaela glavan14

MODA: COLECTIA Mihaela Glavan, toamna/iarna 2015/2016

Dintre toti designerii de incaltaminte din Romania, Mihaela Glavan e cea mai apropiata de gustul meu , dar si de stilul meu de viata. Se vede asta in garderoba, cred ca am cel putin 5 perechi de incaltaminte cu semnatura ei, iar prietenele imprumuta adesea o anume pereche de sandale aurii de la mine (care, desigur, e creata de ea).

Nu sunt stilista, nici fashionista, sunt consumator pur si simplu si imi plac mult creatiile Mihaelei pentru ca au bun simt. Da, unele sunt bijuterii pe care le pui pe picioare (pe linga sandalele aurii, mai am unele negre care sunt…di-vi-ne), dar sunt create in asa fel in cit te pun pe tine in valoare, cea care le porti, si nu urla in contextul tinutei precum un sarpe cu clopotei.

Bine, asa e si Mihaela. Face lucruri minunate, e un om foarte bun, cu foarte mult bun simt si o persoana f f discreta.

Am vazut astazi o parte din colectia toamna/iarna 2015/2016 si m-am indragostit de citeva piese (sandalele mi le iau sigur sigur sigur:) ), asa ca m-am gindit sa va arat citeva fotografii.

mihaela glavan1mihaela glavan2 mihaela glavan3

mihaela glavan6mihaela glavan7

mihaela glavan4mihaela glavan5

mihaela glavan8mihaela glavan9mihaela glavan10

mihaela glavan11mihaela glavan12

mihaela glavan13mihaela glavan14

mihaela glavan15 mihaela glavan 16

puteti vedea mai multe piese din colectia noua, aici. (intre timp am analizat cite piese Mihaela Glavan am si mi-a rezultat 7, dar e posibil sa fi uitat vreuna:)) )

Leave a Comment


1 + = ten


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!