shutterstock_egoshutterstock_ego

despre EGO la artistii romani

Bunul meu amic Edi Enache a postat zilele trecute pe facebook un film cu reactii la statusuri si comentarii rautacioase ale artistilor romani, filmulet realizat de Kiss FM.

Filmul – care e mai jos – contine o insiruire de injuraturi care mai de care cu mai multe organe genitale.
Ineditul filmului era ca artistii erau alaturi de jumatatile lor care reactionau si ele la rautatile din statut.

Ce urmeaza e o mizerie pe care doar internetul poate sa o suporte pentru ca nu exista legislatie care sa reglementeze asa ceva. Sigur ca sunt cenzurate vorbele obscene, dar primul gand este “de ce ai lua decizia editoriala sa faci public o asemenea mizerie?!”. Al doilea este, desigur, de ce oamenii astia aleg sa vorbeasca asa in spatiu public stiind ca sunt model de viata pentru niste pusti?!
Si de ce nu au niste oameni in echipa lor care sa le explice ca e nevoie de BUN SIMT in viata asta?

si cam asa raspund “artistii “romani la injuraturile de pe net. cu alte injuraturi. si invata publicul ca atunci cand…

Posted by Edi Enache on Sunday, February 14, 2016

Tot Edi a publicat astazi un filmulet cu reactii la postarile rautacioase de pe twitter in care subiectii sunt vedete americane. Filmul a fost lansat in contextul Grammy Awards de aseara si apartine show-ului lui Jimmy Kimmel de unde, de altfel, s-a inspirat si Kiss FM (recunosc ca nu am avut rabdare sa ma uit la filmul lor pana la sf, dar sper ca pun de fiecare data sursa de inspiratie)

Ce vedem in el? Artisti care citesc reactiile haterilor si fac niste mutrite simpatice, fara niciun alt comentariu. In filmul lui Kimmel miza este despre a te confrunta in spatiu public cu ceva rautacios, dar sa o faci intr-o forma amuzanta.

Jimmy Kimmel a profitat de Grammyuri si a publicat inca un Mean tweets. Si sa vedeti reactiile artistilor. Cand ne…

Posted by Edi Enache on Tuesday, February 16, 2016

Sa ne intoarcem insa la executia de la Kiss FM. Dincolo de limbajul vulgar si de decizia editoriala care, ma iertati, dar chiar nu are legatura cu libertatea de exprimare ci cu iresponsabilitatea editoriala in goana dupa vizualizari, dincolo de astea sta EGO-UL ARTISTILOR.

Nesiguri pe ei, fata in fata cu un comentariu rautacios, s-au gandit ca se arata mai puternici cu o reactie de “ba pe a ma-tii”. Si ce ma uimeste pe mine e intrebarea: DE CE AU SIMTIT NEVOIA SA SE ARATE MAI PUTERNICI IN FATA UNOR OAMENI GROBIENI?!

De asta cred ca filmuletul de la kiss fm nu e doar despre decizii proaste, e si despre prostie. Si mult ego.

cover photo shutterstock

Leave a Comment


+ 9 = seventeen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!