shutterstock_primavarashutterstock_primavara

Primavara daruim frumusete

Mie imi plac zilele de la inceput de primavara. Nu doar pentru ca primim atentie de la cei din jur, ci pentru ca odata cu inceptul primaverii frumusetea feminina e pusa mai mult in valoare.
Incepem sa ne imbracam mai subtire, deci avem grija mai mult de silueta. In zilele specifice de sarbatoare, ne imbracam mai special, zambim mai mult.

Dar zilele acestea de inceput de primavara (inceput devreme) sunt momentul proprice sa ne facem rezolutii pe care sa le si respectam: rezolutii despre atentia pe care o acordam ingrijirii trupului si spiritului nostru.

Am o recomandare in aceasta directie: atentie la produsele cosmetice si de ingrijire personala pe care le folositi. La eficienta lor si, mai ales, la efectul pe care il au asupra sanatatii pielii voastre.

In zilele astea de sarbatoare va puteti darui frumusete sau puteti rasfata doamnele dragi din viata voastra cu pachetele speciale de la DOVE. Organizate pe nevoi si tipuri de piele, acestea au un numitor comun – sapunul DOVE, singurul care contine ¼ crema hidratanta; de altfel, sapunul numarul 1 recomandat de dermatologi, ce poate fi folosit si pentru spalarea fetei.

Dove Beauty Collection Complete Bag Setul cadou include: gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing, laptele de corp Dove Essential Nourishment, deodorantul antiperspirant roll-on Dove Original, samponul Dove Intense Repair, sapunul-crema Dove Beauty Cream si o geanta eleganta cadou. E bine sa stiti ca gelul de dus Dove Deeply Nourishing e cel despre care v-am mai povestit, care are o tehnologie inovatoare Nutrium Moisture™ prin care pielea e mult mai intens hidratata. Plus ca e parte din gama care face o spuma minunata care te imbratiseaza in fiecare dimineata la dus:)

Dove Exfoliating Duo Collection Setul cadou include: gelul de dus nutritiv si sapunul-crema Dove Gentle Exfoliating, precum si o floare de duș cadou. Partea simpatica la gelul de duș nutritiv Dove Gentle Exfoliating este ca are particule exfoliante delicate care redau luminozitatea si stralucirea naturala a pielii, ajutand la curatarea pielii si o mai buna hidratare, iar efectul se vede de la prima utilizare.

Dove Restore Duo Collection Setul cadou include: gelul de dus nutritiv Dove Go Fresh Restore si sapunul-crema Dove Beauty Cream, precum si o floare de dus cadou. Cu gelul de dus nutritiv Dove Go Fresh Restore ai pielea nu doar mai hidratata dar si cu parfum proaspat de smochine si flori de portocal.

Va doresc un inceput de primavara in care sa va ganditi la spiritul vostru, la sufletul vostru si sa le dati acele mici lucruri care le aduc bucurii care se vor vedea pe chipul si pe trupul vostru. Si sa va ganditi in primavara asta cand va faceti cadouri DOVE, voua sau doamnelor dragi din viata voastra, ca daruiti, de fapt, frumusete.

cadouri dove

Leave a Comment


8 + = ten


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!