Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-5Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-5

Proiectul The Art of Tattoo- tatuajele și arta clasică

Text de Raluca Antuca

Nicolas Amiard este tipul de om căruia îi place să-și imagineze lucruri care nu există, doar de dragul de a se gândi la posibilități pe care alții nu le-au gândit. Partea bună este că job-ul îi permite să concretizeze aceste gânduri și să ne ofere nouă inspirație.

Nicolas îmbină fotografia cu designul, iar creațiile lui sunt atipice. Dacă proiectul Back in 2015, în care și-a imaginat cum ar fi dacă tehnologia din filmul Back to the Future ar fi existat în 2015, a făcut furori, noul proiect promite același lucru.

De data aceasta, s-a gândit cum ar fi dacă pictorii faimoși ar fi tatuat personajele din tablouri. Seria The Art of Tattoo prezintă două stiluri diferite, arta clasică și tatuajele moderne, și ne arată cât de schimbate sunt personajele cu aceste desene pe piele. Ca și cum ar avea altă personalitate, personajele par îndrăznețe, în contrast cu decorul acelor vremuri.

Enjoy!

Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-1 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-2 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-3 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-4 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-5 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-6 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-7 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-8 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-9 Nicolas-Amiard-The-Art-of-Tattoo-10

Leave a Comment


+ 3 = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!