MatteoStucchidesserts2MatteoStucchidesserts2

Cum poți face din gătit o joacă

Text de Bianca Ion

Putem spune că prăjiturile sunt slăbiciunea multora dintre noi. Cel care ne dovedește ca am putea face o joacă din gătit este patiserul italian Matteo Stucchi.  Tânărul de 23 de ani originar din Monza creează deserturi atrăgătoare care îți fac poftă cât ai pocni din degete. Matteo adaugă prăjiturilor sale jucării mici pentru a transforma bucatele sale de casă în scene miniaturale inventive și pline de imaginație. Concentrat atât pe gust, cât și pe creativitate patiserul consideră că în deserturi decorația este la fel de imporantă precum gustul.

Stucchi are povești de cofetărie perfecte pentru orice ocazie. Astfel printre prăjiturile sale delicioase putem întâlni scenete precum constructori care folosesc o macara de jucărie care presară peste tiramisu praf cu cacao, un preot de dimensiuni de buzunar care oficiază o  nuntă între o pereche amoroasă de căpșuni îndrăgostite acoperite cu ciocolată, un echipaj mic-rafting care navighează prin vâltori de ciocolată și multe altele.

Creațiile sale sunt un omagiu adus lucrării Călătoriile lui Guliver, cea care se pare că influențează întreaga sa activitate creativă. Specialistul de patiserie dezvăluie noi delicii în fiecare marți și vineri pe pagina de Instagram. Buon Appetito!

matteostucchi1 matteostucchi2 matteostucchi3 MatteoStucchidesserts2 MatteoStucchidesserts6 MatteoStucchidesserts9 MatteoStucchidesserts10 MatteoStucchidesserts11

Leave a Comment


4 × = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!