JS113860981-Ed-Sheeran-large_trans++vKZOkt2K0-m7vDd4bAWJaWNBMertagM3lS77mt7GnPgJS113860981-Ed-Sheeran-large_trans++vKZOkt2K0-m7vDd4bAWJaWNBMertagM3lS77mt7GnPg

Emoționant: un concert privat Ed Sheeran pentru un copil special.

Text de Bianca Ion

În vârstă de nouă ani Melody Driscoll este un mare fan al lui Ed Sheeran. Micuța a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară numită sindromul Rett. Deși înțelege totul, Melody nu poate să meargă sau să vorbească, iar 80% din viața micuței s-a desfășurat în spital, în prezent având peste 40 de operații. Povestea ei nu arată decât un om puternic întrucât șansele ei de viață erau scăzute la naștere.

Pentru că  în decembrie va împlini 10 ani, Melody Driscoll a postat pe Facebook un mesaj în care îl ruga pe Ed să vină să o viziteze. Zis și făcut! Ed Sheeran a îndeplinit visul admiratoarei sale Melody. Chiar dacă de mai bine de un an cântărețul a decis să ia o pauză din cariera sa muzicală, Sheeran i-a indeplinit micuței dorința și în urmă cu câteva zile i-a oferit un concert privat, chiar pe patul de spital spre bucuria ei și a părinților care și-au văzut fiica extrem de fericită.

Leave a Comment


+ one = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!