simona-halepsimona-halep

Fapte bune: Toti visam sa fim in inima cuiva pe viata.

E al treilea an de cand Simona Halep a ales sa-si insoteasca imaginea cu Dorna pentru a face fapte bune pentru copiii nascuti prematuri, pentru a cumpara incubatoare pentru maternitatile din Romania, un proiect initiat de Salvati copiii.

Din 2013 si pana in prezent, Dorna si Salvati copiii au dotat 40 de maternitati din tara cu echipamente pentru ingrijirea nou nascutilor premature, in valoare de aproape o jumatate de million de euro.

Imi place mult proiectul acesta al celor de la Salvati copiii, desi – spre rusinea mea nu am reusit sa ma coordonez niciodata cu ei sa ajung la evenimente sau sa merg intr-o maternitate.

Imi place parteneriatul social si umanitar cu Dorna care a ales sa doneze o parte din incasari ca sa faca bine.

Imi mai plac, pentru ca le stiu bine, doamnele care lupta ca proiectul acesta sa continue de trei ani. Amalia Nastase, unul dintre ambasadorii Salvati copiii, si Lavinia Chican – managing partner la McCann PR, agentia care are in grija contul Dorna.

Stiu ca sunt mai multi oameni implicati, doamna Alexandrescu de la Salvati copiii, brand managerii de la Dorna si imi cer iertare ca nu le scriu tuturor numele pentru ca nu-i cunosc.

Imi place Simona Halep ca a ales sa se alature proiectului ( si Victor Hanescu a cumparat acum cativa ani un incubator din banii lui, pentru acelasi proiect).

Intr-o societate ca a noastra cu un sistem de sanatate atat de deficitar, intamplarile acestea care lasa urme importante in viata unor familii, intamplari cu constanta si durata mare de desfasurare sunt lucruri pe care trebuie sa le onoram si sa le apreciem cu toate resursele noastre.

Eu, pentru ca le cunosc pe doamnele pe care le-am mentionat mai sus, stiu ca fac asta din credinta – nu de imagine, nu pentru ca asa le cere job-ul – au copii, stiu ce inseamna diferite probleme cu copiii.

Asa ca scriu astazi ca sa va spun cum puteti ajuta si voi pentru ca maternitatile sa fie dotate cu alte incubatoare.

E mai simplu decat credeti, e despre apreciere si recunoastere. E despre a da “love” pe Facebook pe paginile Facebook Dorna România www.facebook.com/Dorna.Romania/ ), Simona Halep (www.facebook.com/simonahalep/ ) şi Salvaţi Copiii România (www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania/).

Campania se numete “Fii in inima lor pe viata”, iar gestul acesta nu e doar despre iubire, e si despre constientizare a situatiei copiilor nascuti prematur.

Miza e de 100.000 de “inimi” pana la sfarsitul lui martie, pentru o noua donatie.

Sigur ca Dorna va dona echipamente indiferent de numarul de like-uri sau “love”, dar n-ar fi frumos sa vada ca noi apreciem asta? Sa inteleaga ca au respectul nostru pentru un gest care ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri, si implicit a societatii noastre.

Cu un simplu “love” se face un zambet mare:)

simona-halep

Leave a Comment


nine − = 0


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!