canvas bernard Scanvas bernard S

Bernard Simunovic si tablourile sale pline de vitalitate

Artistul croat Bernard Simunovic, ce traieste acum in orasul Dortmund din Germania, isi petrece timpul intre arta pura si lucrarile grafice.

Tablourile sale pe panza (canvas) au un simt al miscarii continue si o scanteie de vitalitate spontana. Acestea se deosebesc prin elementele grafice de pe fundalul cu puncte pline de culoare, ce uneori sunt imbinate cu forme suprapuse, intr-o singura culoare, pura, si prin figuri umane, chipuri si profiluri care sunt evidentiate clar si pronuntat.

Datorita folosirii liniilor negre si subtiri, care contrasteaza cu restul detaliilor, tablourile seamana cu niste schite vesele, in miscare, dar sunt de fapt picturi unice, elaborate cu grija, care indica anii in care Simunovic a studiat arta.

Stilul se recunoaste prin complexitatea cu care sunt realizate, facandu-l pe privitor sa vrea sa descopere povestea spusa in fiecare tablou.

canvas Bernard Simunovic Bernard canvas linii negre lucrare Bernard Simunovic

Sursa: bernard-simunovic.com

One Comment Published

7 years ago / Reply

Da, si pe mine m-a prins cu acel ceva.
Consider ca are talent, are si un nume acustic pe masura.
Ma gandesc sa achizitionez un Bernard Simunovic, dar nu prea m-am decis daca pretul cerut e corect sau e mult sau e putin. Intre 1000 si 4000 de dolari, majoritatea pe la 3000. In orice caz, sunt valoroase sau dc nu sunt vor fi.

Leave a Comment


+ seven = 16


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!