nespresso on ice simpanespresso on ice simpa

Bautura cu gheata pe baza de cafea (fara zahar) care m-a salvat in timpul caniculei

Sambata am facut o escala la Nespresso Boutique ca sa-mi fac o provizie pentru o cafea care dispare in curand din magazine. Si pe care, probabil, ca o mai gasim la anul pe perioada verii.

Nu stiu daca ati incercat in vara asta Nespresso on Ice dar pe mine soiul asta nou de cafea creat de Nespresso m-a scos din necaz cand era caldura mai mare.

Este foarte interesant ce au ales specialistii Nespresso dintre soiurile de cafea pentru crearea acestui sortiment. Practic, e vorba despre prepararea unui espresso peste care se adauga cuburi de gheata si apa rece care-l transforma intr-o bautura racoritoare uimitoare.

Eu vara beau frappe de obicei, dar cum incerc sa elimin cat mai mult zaharul din alimentatie, Nespresso on Ice a fost o mare bucurie.

Daca aveti aparate Nespresso si nu ati incercat acest nou sortiment va rog tare tare sa incercati, e ceva foarte special si ca textura si ca gust. Exista in varianta intensso, dar si in versiunea lungo (care se transforma practic intr-o limonada pe baza de cafea).

Stiam ca odata cu vara dispare acest sortiment de la vanzare si mi-am facut provizii. Mi s-a parut amuzant ca m-am mai intalnit cu o prietena in Boutique-ul de pe Dorobanti si eram amandoua centrate pe acest nou sortiment (asa mi-a si venit ideea sa scriu). Bine, si pe discutii de business (si acum o sa ma recunoasca cei din magazin) pentru ca ne-am apucat sa comentam ce avem de facut cu vedetele pentru care lucram… sa comentam pana la un punct, dupa care am iesit in fata magazinului si am mai vorbit putin cu cafeaua in mana. Stiu, suntem obsedate:)

Si e bine sa va faceti provizii, o sa fie o minunatie pentru intalnirile cu prietenii pe balcon, terasa sau, daca aveti noroc, in curte cand soarele e caldut si e ca o magie afara printre culorile din natura.

Pentru mine, Nespresso on Ice in caldurile toride din vara asta a fost ca o excursie la racoare. O modalitate foarte spectaculoasa de a descoperi cum pot sa fac acasa un cocktail pe baza de cafea foarte light si foarte racoritor, doar… din cafea.

Ma rog, in vara asta am mai descoperit si alte cocktailuri pe baza de Nespresso, dar sper sa fac niste lectii de barista in acest sens ca sa va povestesc in detaliu cum se face magia.

Pana atunci, daca sunteti consumatori de Nespresso, aveti incredere in mine – spun cu increderea cu care as recomanda un film sau o carte – incercati Nespresso on ice pentru ca o sa deveniti dependenti.

Sa-mi spuneti dupa ce gustati, e nevoie doar de un pahar de Nespreso on Ice, reactia voastra. Eu stiu sigur ca e din categoria “n-am mai baut asa ceva”.

Si o sa mai vreti ca mine, pe terasa, sa repetati mereu experienta. Eu am cumparat special pentru acest sortiment de cafea mai multe feluri de suporturi de gheata. Aici in forma de… pinguini:)

nespresso on ice simpa 1

Leave a Comment


6 − three =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!