bazavan by galmeanubazavan by galmeanu

Despre succes pentru Doer.ro

Am raspuns la intrebarile Soniei Argint Ionescu pentru site-ul ei doer.ro. Una dintre ele era despre succes si mi-a ferit oportunitatea sa spun ceva in care cred cu toata fiinta mea si care ma calauzeste in munca 🙂

Nu măsor în succese. Am câștigat și premii de jurnalism, și premii de online, și premii de CSR sau pentru campanii de  PR, am avut și articole care au schimbat legi în România, am ajutat la scrierea unor cărți sau la traducerea lor pe piața noastră. Dar – și nu vorbesc ca un moft, alint sau “hai să mă dau modestă” – nu contează aceste lucruri. Pentru că tot ceea ce contează e PREZENTUL. Ce fac în acest moment.

Dacă mâine mă întâlnesc cu un tânăr care în acea clipă aude de mine pentru prima dată, mă va judeca – va dori să lucreze cu mine –  luând în calcul doar ceea ce spun și fac în acel moment.

Dacă mă întâlnesc cu cineva care știe activitatea mea din radio sau de la reviste, tot după ce fac în momentul prezent al întâlnirii mă va judeca. Nu se va gândi nicio clipă dacă fac o greșeală catastrofală: „hai, are o zi proastă”. Va spune mai degrabă: „cândva femeia asta făcea niște lucruri bune, acum s-a pierdut.”

De asta nu mă evaluez în succese sau în înfrângeri. Ci în lucruri pe care le-am învățat din ce mi s-a întâmplat. Și încerc să fac tot ce pot mai bine din fiecare job sau provocare.

restul raspunsurilor le gasiti aici.

Multumesc mult, Sonia.

 

Foto Alex Galmeanu

Leave a Comment


7 − two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!