oprahoprah

Un cont de instagram super ironic cu starurile- Joel Strong

La noi conturile de Instagram sunt despre propriile persoane, despre cat e autorul de magnific din diverse unghiuri fotografiat, la altii conturile de Instagram sunt un canal prin care sa-si prezinte idei creative.

Joel Strong e un adolescent care face un montaj live cu vedete mixate in viata reala. Decupeaza capetele unor vedete din diverse fotografii si le suprapune pe trupuri reale in spatiul public.

Proiectul lui e o ironie la adresa societatii moderne care vrea sa copieze tot mai mult comportamentul unor vedete – produse create de echipe cu multe resurse.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale lui Joel Strong este  O zi cu Leo, in care ii potrivea chipul lui Leonardo DiCaprio pe diverse trupuri intalnite zilnic pe strada in perioada in care actorul se afla intr-o campanie sustinuta pentru castigarea unui Oscar.

pe Joel Strong il gasiti aici

download (1)download (2)download Joel_strong_osso_magazine_7_670 my-day-with-leo-celebrity-photos-joel-strong-2-605x605 my-day-with-leo-celebrity-photos-joel-strong-3-605x605 my-day-with-leo-celebrity-photos-joel-strong-6-605x605 my-day-with-leo-celebrity-photos-joel-strong-17-605x605 my-day-with-leo-celebrity-photos-joel-strong-19

my-day-with-leo-large-500my-day-with-leo-thumb-1-245

my-day-with-leo-thumb-2-245oprah

Leave a Comment


1 − = zero


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!