austin_butler_ansel_elgort_aaron_taylor_johnson_harry_styles_and_miles_teller_austin_butler_ansel_elgort_aaron_taylor_johnson_harry_styles_and_miles_teller_

5 dintre cei mai cool actori tineri se lupta pentru rolul lui Elvis Presley in noul musical al lui Baz Luhrmann –

Domnul care a facut din Romeo & Juliet, cel mai cool musical al anilor 90, care a adus pe ecrane Moulin Rouge si The Great Gatsby, adica Baz Luhrmann, pregateste un film despre viata lui Elvis Presley.

american-rock-singer-elvis-presley-wearing-a-white-news-photo

Noul musical vine pe valul despre care vorbeam acum cateva zile (cand anuntam ca domnul Spielberg face un film inspirat de West Side Story), val care tot creste de la La La Land, Bohemian Rhapsody si Rocketman…

Batalia este pentru rolul principal pentru ca in acest moment dau teste 5 tineri actori foarte in voga.

Ansel Elgort, tanarul pe care il vedem in vara asta in the Goldfinch (Sticletele), dar are are si rolul principal in West Side Story al lui Spielberg, e in capul listei de casting.  Asta inseamna ca fie e super super talentant (eu nu l-am vazut in nimic pana acum), fie are un super agent care sties a-l promoveze foarte bine.

Alti tineri care sunt printre favoritii de a fi vitorul Elvis pe ecran sunt  Aaron Taylor-Johnson, care a jucat in  Avengers: Age of Ultron si minunatul  Miles Teller pe care-l stim din Whiplash (si care o sa fie in noul Top Gun)

Pentru succes la pustoaicele din aceasta generatie se iau in calcul si numele lui Harry Styles, fost cantaret in One Direction, acum actor, dar si Austin Butler, care e vedeta de seriale tv.

(iata-i pe frumuseii care se lupta pentru a fi Elvis pe ecran, de la stanga la dreapta -Ansel Elgort, Aaron Taylor-Johnson, Miles Teller, Harry Styles, Austin Butler)

austin_butler_ansel_elgort_aaron_taylor_johnson_harry_styles_and_miles_teller_

Un rol a fost deja atribuit: Tom Hanks va fi colonelul Tom Parker, managerul lui Elvis care i-a controlat viata in orice aspect.

Altfel, modul in care si-a administrat cariera Baz Luhrmann ar putea fi o lectie pentru multi: dupa o cariera de foarte mare succes in teatru, a facut 5 filme – toate muncite in 4-5 ani, toate cu super premii, fiecare schimband putin industria. Bonus, acolo unde a fost musical – a scris si o parte din muzica pentru coloana sonora.

Leave a Comment


7 × = thirty five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!