616692_515481905134064_1669446134_o616692_515481905134064_1669446134_o

Proudly wearing Romanian designers in voiaj

text de Noemi Revnic

Dragii mei, intr-un final mi-am luat vacanta si sunt deja de patru zile in Las Vegas, Nevada. Pana saptamana viitoare, cand voi scrie despre lucruri frumoase vazute aici, o sa va povestesc cat de mandra sunt de designerii romani ale caror haine le-am luat cu mine in valiza.

Incep cu outfitul de calatorie de luni, 20 august, compus din salvari Ana Alexe (cumparati in urma cu trei veri), tricoul Murmur al Andreei Badala (achizitionat de pe Molecule-F anul trecut) si Miami Jacket cumparata in urma cu cateva luni, din colectia primavara-vara a brandului 109 (Ioana Dumitrescu & Marina Moldovan).

(Miami Jacket, fotografie din catalogul 109)

Acest outfit a facut furori in aeroportul Heathrow din Londra, unde am impartit de vreo cinci ori site-urile designerilor mentionati mai sus.

Povestea a continuat si in Las Vegas, mai ales ieri, cand a plouat cu galeata (fenomen extrem de rar in Nevada, mai ales vara) si mi-am petrecut toata ziua in outlet-ul Premium North din coloratul oras. Aici a fost de-a dreptul isterie: turiste, mai ales din Japonia si din Franta, care m-au intrebat de unde am The Miami jacket, salvarii Ana Alexe si un alt tricou de la Murmur. In buticul Etro, una dintre vanzatoare a fost de-a dreptul in extaz la vederea pantalonilor iar la Diesel, cei doi gemeni coreeni de la casa de marcat mai aveau putin si incepeau sa negocieze achizitionarea jachetei Miami. Am fost tare mandra si abia astept urmatoarele reactii, pentru ca geamantul meu este plin de creatii ale designerilor romani. Alina Botea, Lucian Broscatean, 109 (aproape toata colectia de anul acesta), Ana Alexe, Andreea Badala si lista continua.

Pe foarte curand, ma duc la MOB Museum si revin cu povesti din orasul care nu a mai dormit de ceva vreme.

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

2 Comments Published

8 years ago / Reply

imi place mult jacheta Miami, am intrat repede repede pe site-ul 109 dar jacheta e de negasit. A fost o piesa unicat ?

Leave a Comment


+ 8 = eleven

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!