societewebsocieteweb

Un weekend ca in vacanta

text de Noemi Revnic

Nu stiu cum sunt intoarcerile voastre din voiaje, dar ale mele, mai ales daca lipsesc pentru o perioada mai lunga de timp, sunt tare grele. Am invatat in timp sa imi revin dupa vacanta cu un “tratament” cat se poate de placut: in afara de vizionarea fotografiilor facute si lecturarea pliantelor si revistelor aduse cu mine, imi fac un adevarat program “de concediu”.

Merg la muzee, in galerii de arta, la targuri, ma vad cu prietenii sau ma uit la filme a caror actiune se petrece in locurile abia vizitate.

Daca in weekendul trecut am revazut filmul “A walk in the clouds”, cu Keanu Reeves si Anthony Quinn (actiunea se petrece in Napa Valley), pentru acest weekend mi-am programat o sambata culturala la MNAC, cu cea mai recent vernisata expozitie, “Société Réaliste
Empire, State, Building” (tine pana in 1 octombrie, mai multe detalii gasiti pe site-ul mnac.ro), urmata de un targ de haine si accesorii la The Ark, de la 10:00-20:00, organizat de prietenii de la The One.

Duminica voi face o plimbare pana la librariile preferate, Anthony Frost, Carturesti si Bastilia ca sa ma pun la curent cu cele mai noi aparitii editoriale. Si ma voi simti in vacanta, din nou, o stare de bine formidabila.

Un weekend senzational va doresc!

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

2 Comments Published

9 years ago / Reply

Nu mi-am gandit o strategie constanta dar, cand ne-am intors de pe coasta de vest, am procedat identic: am triat pozele, ne-am vazut cu prietenii si le-am spus povestile de vacanta, am vazut filmele filmate acolo, in special in SF, o groaza dintre ele clasice cu Alcatraz dar si Some like it hot filmat in Coronado Island. Inca am Milk cu Sean Penn pe lista :)
Cred ca e o strategie buna: prelungeste gustul vacantei si iti fixeaza detaliile

9 years ago / Reply

Salut Cristina! Ai anunțat pe undeva câștigătorii la acel concurs Kaspersky?

Leave a Comment


+ eight = 15

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!