ileanaileana

Dependenta de Design

text de Sorana Savu

Exista unii oameni minunati si modesti care folosesc social media cu smerenia si grija cu care scriu la revista. Care si-au lasat din greseala data nasterii pe pagina de FaceBook si care se trezesc cu surprindere, de ziua lor, cu wall-ul plin de urari si de ganduri bune. Oameni care, altfel, nu ti-ar spune “maine e ziua mea” in lumea reala nici sa-i pici cu ceara si care, chiar cand ar trebui sa petreaca, muncesc si se agita de dimineata pana seara ca si cum asta ar fi modalitatea lor perfecta de relaxare. Adica ce nu intelegeti?

Asa e Ileana Raducanu, Dependenta de Design, de cand o stiu implicata in tot felul de proiecte de suflet (fără ghilimele), care conduce in continuare echipa minunata de la Elle Decoration si cauta neostenita talentul si creativitatea pe unde se gasesc ele. Cum ar fi printre tinerii designeri pe care i-a provocat anul acesta sa proiecteze un scaun de masina pentru copii. Sau printre elevii carora le cultiva personalitatile prin intermediul teatrului. Sau printre specialistii in amenajari interioare care stiu sa transforme o cladire intr-o casa dulce casa.

Ieri am petrecut o jumatate de zi cu Ileana, intorcand pe toate fetele (realmente) proiectele scaunelor de masina pentru copii si cautand, alaturi de juriul competitiei, pe acela care bifa toate punctele – de la siguranta, sistem de prindere, confort, materiale, montare demontare, greutate, dimensiuni (cum ar fi sa incapa in portbagaj), versatilitate, intretinere la estetica si ergonomie. Nu m-am gandit sa intreb la FB daca e ziua Ilenei si, evident, nici ea n-a suflat o vorba.

Dar, asa cum o cunosc, cred ca satisfactia de a avea trei premianti merituosi si anul acesta, mai ales pe o tema grea, la concursul pe care il organizeaza cu tenacitate si cu suflet a fost un fel de cadou de aniversare cu anticipare. Si emotiile pe care le-a simtit vorbind la telefon cu premiantii (care nu se stiu care sunt si nici nu vor afla pana pe 7 noiembrie) au fost ametitoare ca niste pahare de sampanie. Pe care oricum nu cred ca le-ar putea bea nici daca s-ar stradui mult.

Dependenta benigna a Ilenei – Dependenta de Design – e singura dependenta pe care o aplaud si de care nu-mi doresc sa se vindece niciodata – La Multi Ani!

***
Sorana Savu este specialist in comunicare , senior partner Premium Communication

Leave a Comment


9 + = ten

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!