praline leonidaspraline leonidas

MasterCardElite – momente nepretuite si lectii despre praline

sigur stiti vorbele care au devenit parte din cultura urbana “sunt momente nepretuite, pentru restul exista MasterCard”, eu le-am trait din plin saptamina trecuta.

am fost dar de aniversarea zilei de nastere a Cristinei Popa, producator la Antena 3. si-a dorit de ziua ei sa bea o cafea cu mine si cu complicitatea colegilor ei, s-a trezit cu mine acasa la ea, la cafeaua de dimineata. (intreaga poveste e aici)

*

partea nespusa acolo e drumul meu prin bucuresti pentru darul ei. ce poti sa-i faci cadou unei doamne care vrea un dar care nu e deloc material de ziua ei – o intilnire cu cineva cu care imparte aceleasi valori?

am mers pe directia girlish pentru ca nicio femeie nu rezista la ciocolata din cea mai fina si-am facut o escala la Leonidas care e parte din proiectul MasterCard Elite (adica daca platesti cu un card MasterCard premium primesti reduceri speciale).

am invatat ceva foarte simpatic in cele citeva minute pe care le-am petrecut in Leonidas de pe Doamnei: daca ati cumparat pralinele pentru cadou nu le bagati in frigider, depozitati-le la un loc racoros si umbros, pe gresie sau in debara.

explicatia e foarte simpla : la temperaturi foarte mici compozitia din ciocolata se contracta si deasupra pralinelor apare cristalizarea apei din compozitie, ceea ce da impresia de vechi, chiar daca ele au fost cumparate/preparate in ziua respectiva.

gustul nu este afectat de expunerea la rece, asa ca daca pralinele sunt cumparate pentru uz personal si stiti ca sunt proaspete, le puteti pastra in frigider.

***

lectia despre praline am primit-o in timp ce doamna care se afla in Leonidas mi-a dat sa gust din pralinele care-mi faceau cu ochiul, dincolo de discountul MasterCard si de ceea ce achizitionasem. despre asta este proiectul special MasterCard Elite – despre transformarea cumparaturilor intr-o experienta, nu un fapt banal.

altfel, doamna de la Leonidas habar nu are nici acum ca am fost acolo ca mystery shopping.

 

Leave a Comment


2 × three =

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!