Brad Pitt, Angelina Jolie, Oscarurile si audienta

s-ar zice ca o editie de Oscaruri cu Brad Pitt si Angelina Jolie pe lista nominalizatilor e fericire maxima pentru producatori, pentru ca asta inseamna audienta buna.

noul producator general al Oscarurilor are insa sabia deasupra capului si niste obiective dure asa ca face tumbe foarte serioase.

prima a fost alegerea prezentatorului: Hugh Jackman – frumuselul ales de revisa people drept cel mai sexy barbat din lume. (via Mr P am aflat ca fratele lui Hugh e un jurnalist serios la una dintre cele mai tari agentii din lume. Am si poza cu el:) )
apoi au fost masurile drastice pentru dinamizarea show-ului: 60 de secunde din cintecele nominalizate la coloana sonora, si protestul lui Peter Gabriel care vine la ceremonie, dar nu mai vrea sa cinte deloc.
ca la sfirsit sa pice bomba: producatorii i-au rugat pe prezentatorii oscarurilor pe sectiuni sa nu intre pe covorul rosu pentru a fi o surpriza aparitia lor in timpul ceremoniei.

azi a fost ultima zi de vot pentru membrii academiei. duminica se dau premiile. duminica petrecem si noi la Idelier, vedem Oscarurile cu prietenii. pina atunci avem o sectiune speciala pe tabu.ro cu vesti proaspete despre oscaruri

6 Comments Published

15 years ago / Reply

nu te supara dar mai sunt valabile produsele pe care le vinzi? deoarece ma intereseaza agenda mercedes. daca mai este valabila agenda trimite-mi un mail, te rog frumos. o seara placuta!

15 years ago / Reply

s-a incheiat de multa vreme campania cu darurile de vinzare

15 years ago / Reply

Se incarca foarte greu pagina..:(

15 years ago / Reply

Coool.. 🙂

15 years ago / Reply

Misto blog…

15 years ago / Reply

Nu prea am inteles nimic..

Leave a Comment


× two = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!